Close icon
Stäng

Uddvägen 30C Sticklinge

Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Uddvägen 30C
Sticklinge
4 rok
114 + 11 kvm
Tomt 999 kvm
15.800.000 kr
Såld

Hänförande havsutsikt och naturnära läge på norra Lidingö

Hänförande havsutsikt och naturnära läge på norra Lidingö. Högt beläget vid Sticklinge strand, ses detta charmiga timmerhus. Totalt 125 kvm, härligt ljusa sällskapsrum i en öppen planlösning, fyra vackra eldstäder, två bra sovrum, nyrenoverat badrum samt mycket charmiga detaljer. En väl tilltagen altan mot vattnet med eftermiddags-/kvällssol med plats för både loungegrupp och middagsbord. Garage.

Helena Karnsund

Registrerad fastighetsmäklare | Civilekonom

+46 (0) 739-82 80 87

helena.k@sothebysrealty.se

Jag har listats som en av de tio bäst säljande mäklarna i Sverige och har förmedlat profilhem i 20 år. Jag skapar förtroende genom att vara tillgänglig, lyhörd, engagerad och målinriktad. Försäljningen skräddarsys med fokus på service och kvalitet för högsta försäljningspris. Jag har flera rekordförsäljningar, många rekommendationer och återkommande familjer.

Jag arbetar i premiumsegmentet på Bjärehalvön i Skåne och i Stockholm. Jag har en civilekonomexamen från Lunds Universitet (inriktning marknadsföring) och många års erfarenhet inom Direct Marketing, samt meriterande kunskaper i psykologi och konst. Jag har tillbringat alla mina somrar på Bjärehalvön och bor nu permanent i Torekov , efter 30 år på Lidingö.

Kontakta oss