Close icon
Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Uggelviksgatan 7, 3 tr
3 och 4 tr
Östermalm
3 rok
84 kvm
3.771 kr/mån
Såld

Underbart vindsetage på eftersökta Uggelviksgatan med balkong & terrass i bästa solläge

På eftersökta Uggelviksgatan i Lärkstan i vacker fastighet från 1913 återfinns underbart vindsetage om totalt 98 kvm med två entréer, balkong samt stor terrass i soligt västerläge. Juridisk person godkänns ev som köpare. Uggelviksgatan med dess townhouseliknande fastigheter i karaktäristiskt bränt tegel utgör en härlig boendemiljö. Entréplan med kök och vardagsrum i öppen planlösning samt utgång till ljuvlig balkong i bästa solläge med utsikt över den lummiga gården och Östermalmsgatan. Inbjudande och väl tilltagen matplats invid stort fönsterparti samt gott om plats för soffgrupp samt fåtöljer i vardagsrum. Stilrent kök med ypperlig förvaring, vitvaror från Siemens, integrerad skafferilösning samt köksö. Vidare på detta plan ett fint badrum i marmor med dusch och kombinerad tvättmaskin/torktumlare med bänk ovanför. Vid entrén en rymlig platsbyggd garderob för ytterkläder och skor. Övre plan med två sovrum, badrum samt härlig terrass med sol hela dagen och kvällen och utsikt över takå

Andreas Gunnarsson

Registrerad fastighetsmäklare | Ekonomie mag.

+46 (0) 739-82 80 24

andreas.g@sothebysrealty.se

Jag brinner för att ge säljaren de allra bästa förutsättningarna att få bäst betalt för sin bostad. Det är ett privilegium att få representera Skeppsholmen Sotheby’s International Realty och känna att företagets ambitioner matchar ens egna. Den mest kraftfulla marknadsföringen digitalt och i tryck kombinerat med vårt omfattande intressentregister är oslagbart.

Med 14 års erfarenhet inom premiumsegmentet och över 300 sålda hem är jag en trygg ledsagare i er största affär. Jag har under dessa år byggt upp ett stort kontaktnät av återkommande kunder. Mina kunder värdesätter mitt personliga engagemang och driv att alltid göra mitt yttersta.

Kontakta oss