Close icon
Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Utsiktsvägen 1
Täby/Näsbypark
8 rok
287 + 50 kvm
Tomt 1.318 kvm
28.700.000 kr
Såld

Härlig villa med fantastisk sjöutsikt och pool

Välkommen till denna underbara villa med stora utvecklingsmöjligheter. Här ifrån har ni en hänförande utsikt mot vatten och natur. Huset har även pool för varma sommardagar. Välplanerad i tre plan med ett källarplan som är som en separat bostad, entréplan för familjelivet samt ett vältilltaget vindsplan. Villan har en trevlig tomt med flera uteplatser, gräsmatta, pool samt garageinfart med plats för flera bilar. Ett blivande drömboende med sjöutsikt från nästan alla rum. Endast 15 minuter till Stockholms innerstad.

Michael Preber

Registrerad fastighetsmäklare | Civilekonom

+46 (0) 709-39 01 90

michael.p@sothebysrealty.se

Michael har arbetat som fastighetsmäklare i mer än 20 år och har stor erfarenhet med över 1 000 sålda bostäder. Med ett flertal försäljningsrekord och toppnoteringar har Michael blivit omnämnd i ett stort antal tidningar då han bl.a. sålde flera av de dyraste villorna och våningarna de senast åren.

Michael säljer från den lilla fina ettan till paradvåningar och villor och han är specialiserad på kvalitetsbostäder som har det där lilla extra. Michael är även civilekonom och skrev sin magisteruppsats om de psykologiska faktorer som påverkar bostadsmarknaden.

Kontakta oss