Close icon
Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Valhallavägen 100
1 tr
Östermalm
7 rok
223 kvm
9.406 kr/mån
Såld

Vackert sekelskifte med optimal disponering

Attraktivt belägen på Valhallavägen, invid Stureparken, i nyligen totalrenoverad fastighet från 1887 bjuds vacker hörnvåning med optimal disponering, välbevarade attribut från byggnadsåret och balkong i väster. Högt i tak, stuckatur, takrosetter, kakelugnar, pardörrar och vackert trägolv. Underbar sällskapsdel och upp till fem sovrum. Mot Sturegatan fyra rum i fil med magnifikt vardagsrum och matsal centralt. I hörnet av fastigheten härlig salong med tre stora fönster och dekorativ kakelugn. Intill Master Bedroom. Mot den grönskande och nyanlagda innergården fint kök samt sovrum med utgång till balkong i väster. Stilrent badrum med badkar och dusch och i anslutning TM. Gäst-wc. Möjlighet att dela upp våningen i två lägenheter. Gjort på annat våningsplan, se alt planritning där kök är byggt i nuvarande vardagsrum. Pampig fastighet med stora renoveringar gjorda. Förening med god ekonomi. Närhet till Humlegården och Stureplan. Ett mycket vackert hem med ypperligt läge på Östermalm.

Andreas Gunnarsson

Registrerad fastighetsmäklare | Ekonomie mag.

+46 (0) 739-82 80 24

andreas.g@sothebysrealty.se

Jag brinner för att ge säljaren de allra bästa förutsättningarna att få bäst betalt för sin bostad. Det är ett privilegium att få representera Skeppsholmen Sotheby’s International Realty och känna att företagets ambitioner matchar ens egna. Den mest kraftfulla marknadsföringen digitalt och i tryck kombinerat med vårt omfattande intressentregister är oslagbart.

Med 14 års erfarenhet inom premiumsegmentet och över 300 sålda hem är jag en trygg ledsagare i er största affär. Jag har under dessa år byggt upp ett stort kontaktnät av återkommande kunder. Mina kunder värdesätter mitt personliga engagemang och driv att alltid göra mitt yttersta.

Kontakta oss