Close icon
Stäng

Valhallavägen 148 C Östermalm

Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Valhallavägen 148 C
Entréplan
Östermalm
1 rok
30 kvm
1.254 kr/mån
3.750.000 kr
Såld

Smakfull elegans med underbar uteplats invid Karlaplan

Mycket smakfull och elegant lägenhet invid Karlaplan på Östermalm med optimal planering och underbar uteplats i bästa sydvästläge. Svårslaget läge med allt det bästa som Östermalm kan erbjuda utanför porten. Lägenheten byggdes 2017 efter ett samarbete mellan fastighetsutvecklaren Vivioo och arkitekt Johan Berglund från 42 architects. Tidlös design och högkvalitativa material i sobra toner karaktäriserar hela lägenheten.

Andreas Gunnarsson

Registrerad fastighetsmäklare | Ekonomie mag.

+46 (0) 739-82 80 24

andreas.g@sothebysrealty.se

Jag brinner för att ge säljaren de allra bästa förutsättningarna att få bäst betalt för sin bostad. Det är ett privilegium att få representera Skeppsholmen Sotheby’s International Realty och känna att företagets ambitioner matchar ens egna. Den mest kraftfulla marknadsföringen digitalt och i tryck kombinerat med vårt omfattande intressentregister är oslagbart.

Med 12 års erfarenhet inom premiumsegmentet och över 300 sålda hem är jag en trygg ledsagare i er största affär. Jag har under dessa år byggt upp ett stort kontaktnät av återkommande kunder. Mina kunder värdesätter mitt personliga engagemang och driv att alltid göra mitt yttersta.

Peter Frisell

Registrerad fastighetsmäklare

+46 (0) 709-78 78 33

peter.f@sothebysrealty.se

Min enkla filosofi är att hela tiden vara den mäklare jag själv skulle anlita vid en försäljning. Att bara leverera det som förväntas lämnar aldrig ett bestående intryck. Det är först när du ger det där lilla extra och överträffar andras förväntningar som kundrelationer lyfter till nya höjder!

Jag har arbetat i nära 30 år med kvalificerad försäljning i olika branscher, en erfarenhet som jag självklart tagit med mig in i fastighetsbranschen. Allt ifrån mitt arbete som vinagent i Frankrike till min tid som finansiell rådgivare och försäkringsmäklare. Sotheby´s globala nätverk och starka marknadsföring saknar konkurrens. Varför nöja sig med mindre?

Kontakta oss