Close icon
Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Vällsjövägen 49
Lerum - Slätthult
12 rok
392 + 188 kvm
Tomt 19.848 kvm
Såld

Unikt naturparadis utanför Lerum med många möjligheter

På en väl tilltagen naturtomt på nästan 20 000 kvm ligger denna underbara fastighet i mycket gott skick med flera bostadshus, granne med Vällsjön som erbjuder härliga bad och rekreation året om. De tre bostäderna erbjuder otroliga möjligheter till både generationsboende och för uthyrning. Här bor man precis vid vattnet, mycket privat utan några grannar direkt inpå och med endast runt 25 minuters bilväg till både centrala Göteborg och till Landvetter flygplats. Fiber finns indraget. Försäljningen inkluderar båda fastigheterna Vällsjöås 1:7 samt 1:9.

Magnus Helin

Registrerad fastighetsmäklare

+46 (0) 739-82 80 39

magnus.h@sothebysrealty.se

Jag är en göteborgare som växt upp i ett villaområde i Örgryte, dit jag efter några år i innerstaden flyttat tillbaka. Jag tog min mäklarexamen 2007 och har sedan 2011 arbetat på Skeppsholmen Sotheby’s. Jag har efter hundratals genomförda affärer en gedigen erfarenhet och kunskap och har genom åren legat bakom många prisrekord, både i och utanför Göteborg.

 En stor del av mitt mäklande har varit inriktat på Örgryte med hänsyn till min stora kännedom om stadsdelen, men jag känner mig numera lika hemma i och har även uppdrag över hela Göteborg. I mitt arbete försöker jag hålla mig anträffbar dag som kväll, vardag som helg och sätter en ära i att oberoende av tidpunkt hålla mig tillgänglig för mina kunder.

Kontakta oss