Close icon
Stäng

Vanadisgatan 6 Långedrag

Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Vanadisgatan 6
Långedrag
10 rok
278 + 73 kvm
Tomt 901 kvm
Såld

Strålande havsutsikt från Hinsholmen till hamninloppet

Totalrenoverat funkishus I exklusiva material från 1936, tillbyggt 2006, med strålande havsutsikt och högt fritt läge beläget på en återvändsgata. Villan har generösa sällskapsytor i öppen planlösning med fint ljusinsläpp genom stora fönsterpartier, rejäl terrass med fint solläge och 6-7 sovrum. Huset är mycket smakfullt renoverat och med fyra plan finns totalt 351 kvadrat att disponera invändigt. Fina trägolv i original i stora delar av huset. Garage och plats för flera bilar på den stensatta infarten. Fina stenmurar runt stora delar av tomten. Bergvärme och fiber indraget.

Stefan Essunger

Registrerad fastighetsmäklare | Civilekonom

+46 (0) 739-82 80 34

stefan.e@sothebysrealty.se

Jag har studerat juridik & ekonomi vid Göteborgs universitet och arbetade 17 år inom bank och telefoni innan jag 2004 börja arbeta som fastighetsmäklare. Med mina 3 högskoleexamen och erfarenhet i bagaget har jag det som krävs för en bra fastighetsmäklare. När chansen dök upp att arbeta på Skeppsholmen Sotheby´s International Realty fanns det inga tvivel.

Mitt viktigaste råd är att hålla fokus på det som är betydelsefullt, nämligen marknadsföring, kunskap och engagemang. Framförallt hur mycket som finns kvar efter att fastighetsmäklaren tagit sitt och inte en halv procentenhet hit eller dit på arvodet. Det är den fastighetsmäklare som erbjuder bäst marknadsföring  som kommer att ge er högst försäljningspris.

Kontakta oss