Close icon
Stäng

Västmannagatan 14 Norrmalm

Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Västmannagatan 14
1 tr
Norrmalm
5 rok
181 kvm
4.220 kr/mån
Såld

Sekelskiftesvåning med kakelugnar och balkong.

I en vacker fastighet anno 1886 ligger denna 5:a på 181 kvm som erbjuder möjligheten att skapa ett drömhem. Tre rum i fil, kakelugnar, stukaturer, serveringsskåp, pardörrar... allt man kan önska av en klassisk sekelskiftesvåning. Lägg dessutom till en förening med mycket god ekonomi, låga avgifter och ett svårslaget läge med närhet till såväl Tegnérlunden som Vasaparken.

Peter Frisell

Registrerad fastighetsmäklare

+46 (0) 709-78 78 33

peter.f@sothebysrealty.se

Min enkla filosofi är att hela tiden vara den mäklare jag själv skulle anlita vid en försäljning. Att bara leverera det som förväntas lämnar aldrig ett bestående intryck. Det är först när du ger det där lilla extra och överträffar andras förväntningar som kundrelationer lyfter till nya höjder!

Jag har arbetat i nära 30 år med kvalificerad försäljning i olika branscher, en erfarenhet som jag självklart tagit med mig in i fastighetsbranschen. Allt ifrån mitt arbete som vinagent i Frankrike till min tid som finansiell rådgivare och försäkringsmäklare. Sotheby´s globala nätverk och starka marknadsföring saknar konkurrens. Varför nöja sig med mindre?

Kontakta oss