Close icon
Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Viveka Seldahls Gata 8
Örgryte Torp
5 rok
165 kvm
Tomt 166 kvm
Såld

Radhus i bästa läge med stor takterrass i Örgryte Torp

Välkommen till kanske det bästa radhuset av alla i hela Örgryte Torp! Underbart läge i området som det sista treplanshuset i längan, vilket gör att det från takterrassen skapas en fri utsikt mot sydväst i ett både privat och underbart solläge hela dagen. Radhuset går över tre plan och är av den större modellen i området.

Huset har flera påkostade tillval sedan det byggdes och genom åren har ytterligare platsbyggda lösningar kommit till. På entrésidan av huset finns ett bra cykelförråd under tak, vilket även skapar insynsskydd från gångstigen utanför och på baksidan ligger ett snyggt och praktiskt trallgolv över hela tomten, inramad av staket och häck av avenbok. Snygg belysning lyser upp hela utemiljön på kvällarna på både fram- och baksidan samt på takterrassen.

Här bor du extremt praktiskt i ett mycket lättskött radhus med låga driftskostnader där allt är i toppskick. En garageplats med laddbox tillhör huset och finns under grannhuset. I anslutning till huset finns två förråd.

Magnus Helin

Registrerad fastighetsmäklare

+46 (0) 739-82 80 39

magnus.h@sothebysrealty.se

Jag är en göteborgare som växt upp i ett villaområde i Örgryte, dit jag efter några år i innerstaden flyttat tillbaka. Jag tog min mäklarexamen 2007 och har sedan 2011 arbetat på Skeppsholmen Sotheby’s. Jag har efter hundratals genomförda affärer en gedigen erfarenhet och kunskap och har genom åren legat bakom många prisrekord, både i och utanför Göteborg.

 En stor del av mitt mäklande har varit inriktat på Örgryte med hänsyn till min stora kännedom om stadsdelen, men jag känner mig numera lika hemma i och har även uppdrag över hela Göteborg. I mitt arbete försöker jag hålla mig anträffbar dag som kväll, vardag som helg och sätter en ära i att oberoende av tidpunkt hålla mig tillgänglig för mina kunder.

Kontakta oss