Close icon
Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Wachtmeisters väg 29B
Laröd - Helsingborg
6 rok
312 + 115 kvm
Tomt 3.077 kvm
30.000.000 kr
Såld

Parhus högt upp på Landborgskanten med fantastisk utsikt

På Landborgskanten med tomt ända ner till stranden och med fantastisk utsikt ligger detta parhus med kvalitet, inte minst med tanke även på den till- och ombyggnad som skett med exklusiva materialval som t ex Poggenpohl kök och Gaggenau vitvaror. Större delen av entrévåningen är som ett stort härligt och luftigt sällskapsrum med öppen planlösning med det generösa köket. Panoramautsikten över Öresund är milsvid och magisk, det gäller oavsett utsikt från tomten eller genom de stora glaspartierna i väster som löper utefter hela husets långsida och på båda våningsplanen. Nedanför plan del av tomten med gräsmatta och pool finns poolhus ”inbakat” i Landborgen med relaxavdelning och bastu, båda med fönster med sundsutsikt. Trappa på tomten ned till stranden och väl nere en liten "stuga" och staket och grind till bad i Öresund. Dubbelgarage finns.

Området Laröd / Hittarp har två skolor, mataffär och ligger endast ca 10 min med bil från Helsingborgs centrum.

Catharina Grenestedt

Reg Fastighetsmäklare | Civilekonom | Kontorschef Helsingborg

+46 (0) 708-20 12 10

catharina.g@sothebysrealty.se

Catharina är både registrerad och auktoriserad fastighetsmäklare och även civilekonom samt kontorschef i Helsingborg. Hon har gedigen erfarenhet inom fastighetsmäkleri sedan år 2005. Catharinas goda renommé och succé som mäklare beror inte bara på rekommendationer från nöjda kunder utan även på flera rekordförsäljningar.

Min driftighet, envishet och kreativitet att se möjligheter visar sig genom alla lyckade försäljningar som t ex att ha sålt till all time high slutpris i Helsingborg. Kontoret i Helsingborg startade jag i dec år 2019 och tidigare drev jag eget, Boningen Mäklarfirma. Arbetsområden är främst Helsingborg och Höganäs, välkända områden för mig som bott här sedan år 2001.

Många av mina objekt säljs underhand dvs. utan marknadsföring, kontakta mig för information även om dessa.

Kontakta oss