Close icon
Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Wachtmeisters väg 31
Laröd - Helsingborg
9 rok
290 + 32 kvm
Tomt 5.313 kvm
38.000.000 kr
Såld

Världskända arkitekten Jörn Utzon, panoramautsikt och 5313 kvm tomt ned till stranden

Världskända arkitekten Jörn Utzon som ritat Operahuset i Sydney har även ritat denna fantastiska villa av internationell klass ”Villa Herneryd”. Villan ligger på absolut bästa läge högst upp på Landborgskanten i Laröd (”gräddhyllan” i Helsingborg) med milsvid panoramautsikt över Öresund och Danmark och har hela 5313 kvm tomt ända ner till stranden. Sundsutsikten med underbara solnedgångar är magisk, det gäller oavsett utsikt från tomten eller genom de stora fönsterpartierna som i det rejäla vardagsrummet löper utefter hela väggen i väster. Nedanför plan del av tomten med gräsmatta ligger stranden, trappor leder ner till bad i havet och annars utnyttjas den kakelbeklädda poolen på tomten. För bilarna finns trippelgarage och stor uppställningsplats på villans framsida.

Detta är en fastighet för arkitektur- och designmedvetna livsnjutare med öga för kvalitet och som vill bo lugnt och fridfullt på bästa läge med fantastisk havsutsikt.

Catharina Grenestedt

Reg Fastighetsmäklare | Civilekonom | Kontorschef Helsingborg

+46 (0) 708-20 12 10

catharina.g@sothebysrealty.se

Catharina är både registrerad och auktoriserad fastighetsmäklare och även civilekonom samt kontorschef i Helsingborg. Hon har gedigen erfarenhet inom fastighetsmäkleri sedan år 2005. Catharinas goda renommé och succé som mäklare beror inte bara på rekommendationer från nöjda kunder utan även på flera rekordförsäljningar.

Min driftighet, envishet och kreativitet att se möjligheter visar sig genom alla lyckade försäljningar som t ex att ha sålt till all time high slutpris i Helsingborg. Kontoret i Helsingborg startade jag i dec år 2019 och tidigare drev jag eget, Boningen Mäklarfirma. Arbetsområden är främst Helsingborg och Höganäs, välkända områden för mig som bott här sedan år 2001.

Många av mina objekt säljs underhand dvs. utan marknadsföring, kontakta mig för information även om dessa.

Kontakta oss