Nyhetsarkiv

Vi ses på Skistar Swedish Open & Ericsson Open i Båstad

Välkomna till vår monter vid Tennismuséet på Köpmansgatan 2 i Båstad. Vi kommer att finnas på plats under hela tennisfesten, 17-30 juli, 11.00-18.00. Boka en värdering, över hela landet, med våra mäklare så bjuder vi på två biljetter till tennisen. Varmt välkomna!

Båstad: Joakim Vestergren, 0739-82 80 15 och Philip Pahlett, 0739-82 80 06

Malmö: Christian Hellberg, 070-483 80 48

Göteborg: Mathias Martinsson, 0739-82 89 04

Stockholm: Lars Andersson, 0739-82 80 10

Kommersiella fastigheter: Lennart Alveborg, 0739-82 80 01

Läs mer

Vi söker alltid de duktigaste medarbetarna

Vi gör vår starkaste vårsäsong i vår 25-åriga historia och söker nu ytterligare högkvalitativa mäklare till våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Båstad. Specifikt till våra områden Kommersiella Fastigheter, Gårdar & Konferens, Nyproduktion samt Villor och Våningar.

Vi söker alltid de duktigaste medarbetarna inom alla geografiska områden. Så brinner du för vackra hem och har ett utmärkande kundfokus, tveka inte att höra av dig med din ansökan.

Varmt välkomna att kontakta Lars Andersson, VD, lars@sothebysrealty.se, 0739-82 80 10 för mer information. Självklart behandlas din intresseanmälan konfidentiellt.

Läs mer

Vi ses på Båtmässan!

Varmt välkommen att besöka vår skärgårdsmäklare Greger Ålund, under den sista helgen av årets största båtmässa ”Allt för sjön” i Älvsjö, 3-12 mars, där vi kommer att finnas på plats i vår stiliga monter för att träffa en köpstark målgrupp samt ge våra befintliga och nya uppdragsgivare en bra start på vårsäsongen.

Vill du sälja eller köpa ett sjöställe? Besök vår skärgårdsmäklare Greger Ålund, 0739-83 80 16, i monter AG:37.

Läs mer

Sturegatan 58

Vid en stilla park i hjärtat av Stockholms vackraste 1800-talskvarter har ett begränsat antal våningar skapats, med förstklassig villakänsla och stadens utbud runt hörnet.

Som ett mindre palats. Så betraktades byggnaden i fem våningar på Sturegatan 58 – vid Stureparken på Östermalm, i kvarteren som kallas Villastaden – som stod klar 1886. Inspirationen hämtades från Milano, Berlin och Paris. På uppdrag av CA Fastigheter har nu Whyte Lilja Arkitekter och Lomar Arkitekter återställt prakten genom att ta fasta på byggnadens ursprungliga kvaliteter, med ambitionen att skapa samtida boenden med internationell inspiration och höjd. Resultatet: tjugoen spatiösa villavåningar, två penthouses som blickar ut över stadens tak, och två unika townhouses med privat trädgård. Läs mer på www.no58.se

Läs mer

På besök i Palma de Mallorca

Vi träffar våra kollegor på Mallorca Sotheby's International Realty och får en presentation av deras personal samt vilka objekt de arbetar med. Vi åker till Andratx och besöker olika projekt på gång och ser hur man jobbar i jämförelse med på hemmaplan. Även lite kultur hinns med då vi gör ett besök på Museum Solleric.

Läs mer

Boka en personlig rådgivare i fastighetsmarknaden

Varmt välkommen att boka ett personligt möte med mig och någon av våra kunniga mäklare. Vi kan diskutera bostadsmarknaden idag och hur vi mer specifikt kan hjälpa just dig att köpa och sälja din våning, villa, lantställe eller kommersiella fastighet.

Lars Andersson, VD, 0739-82 80 10, lars@sothebysrealty.se

Läs mer

Vägen till en lyckad försäljning i skärgården

Vi har nu kompletterat vårt team med en skärgårdsmäklare, Greger Ålund, som är specialist på försäljningar av fastigheter på öar och sjönära lägen i skärgården. Vi har också införskaffat en båt för transporter av spekulanter till våra försäljningar i skärgården. Vår skärgårdsmäklare har naturligtvis utbildningen Fartygsbefäl klass 8.

Vänligen kontakta greger.a@sothebysrealty.se, 0739-83 80 16 för ett första möte på vårt kontor eller ert skärgårdsställe.

Läs mer

Sotheby’s International Realty® is a registered trademark licensed to Sotheby’s International Realty Affiliates LLC. Each Office Is Independently Owned And Operated.