Stockholm - sjötomt med unikt eftertraktat läge på Skogsö i SaltsjöbadenTillfälle att förvärva en stor och härlig sjötomt med ett unikt och eftertraktat läge på Skogsö i Saltsjöbaden. Tomten har stor byggrätt med många möjligheter.och är vackert belägen i exklusiva omgivningar och har plana gräsytor och sol i alla väderstreck, med en enasående vy över Baggensfjärden mot Värmdö och med närhet till skärgården, endast 20 minuters bilfärd till Stockholm city. Tomten är på totalt 5.641kvm varav 1757 kvm vatten.

Välkomna att kontakta Helena Karnsund, 0739-82 80 87, helena.k@sothebysrealty för mer information.

Läs mer

Båstad - Ett paradis på Bjärehalvön i utkanten av TorekovI en klass för sig i utkanten av Torekov finner ni denna trelängade skånegård, ett arkitektritat paradis på Bjärehalvön. Samtliga byggnader är i absolut toppskick med påkostade material och högkvalitativ inredning ner på detaljnivå.

Välkomna att kontakta Helena Karnsund, 0739-82 80 87, helena.k@sothebysrealty för mer information.

Läs mer

Stockholm - Exklusiv herrgårdsvilla på egen uddeVälkommen till en egen udde om drygt 8 500 kvm med lång strandlinje i Vaxholms kommun. Här bor man med ett privat avskilt läge med bilväg ända fram till fastigheten. Arkitektritad herrgårdsvilla från högkvalitativa Gripsholmshus om totalt 417 kvm i två plan samt källare. Huset är smakfullt placerat på en höjd med fantastisk utsikt över farlederna mot Stockholms och Vaxholms inlopp. På fastigheten finns även ett äldre gästhus, sjöbod, förrådsbyggnader, två bryggor, sandstrand, japansk trädgård med växthus samt en strandpromenad.

Välkomna att kontakta Greger Ålund, 0739-83 80 16, greger.a@sothebysrealty.se för mer information.

Läs mer

Stockholm - Sjöställe med egen brygga på TynningöVälbevarad huvudbyggnad från 1905 om drygt 120 kvm plus källare med mycket av den ursprungliga charmen och karaktären i behåll. Goda sällskapsutrymmen, öppen spis, två kakelugnar, kök med matplats, tre sovrum samt badrum och gäst-wc. På fastigheten finns sjöstuga med pentry och vedspis, bastu, garage, carport samt förvaringsbod. Rejäl brygganläggning med segelbåtsdjup samt sjösättningsramp. Obebyggd tomt om 1512 kvm ingår i försäljningen. Här finns möjligheter att bygga ett kompletterande gästhus eller en ny huvudbyggnad.

Välkomna att kontakta Greger Ålund, 0739-83 80 16, greger.a@sothebysrealty.se för mer information.

Läs mer

Stockholm - Exklusivt sjöställe på IngmarsöStorslagen sjötomt med tillhörande vattenområde, fina klippor, sandstrand och rejäl brygganläggning samt ytterligare en brygga. Fantastisk utsikt och solnedgång över Äpplaröfjärden. Arkitektritad huvudbyggnad med hög standard erbjuder stora sällskapsytor och kök i öppen planlösning med fyra sovrum gäst-wc och badrum på entréplanet samt två sovloft en trappa upp med möjlighet till ytterligare tre sovrum. Flera rymliga altaner runt huset varav en under tak.

Välkomna att kontakta Greger Ålund, 0739-83 80 16, greger.a@sothebysrealty.se för mer information.

Läs mer

Stockholm - Internationell toppklass i SvalnäsVälkommen till ett hem i nyskick med högsta internationella klass i fråga om såväl materialval som hantverksutförande. Detta är ett på alla sätt fantastiskt boende med närhet till såväl Djursholms golfklubb som Värtans vatten.

Välkomna att kontakta Christina Löfsten Oscarsson, 0739-82 80 13, christina.o@sothebysrealty.se för mer information.

Läs mer

Göteborg - Gullholmen - Sjötomt med Bohusläns bästa lägeMed ett av Bohusläns bästa lägen erbjuds snart en vacker fastighet på Höpallen/Gullholmen till försäljning. Fastigheten är en sjötomt med ett charmigt renoverat och väl underhållet kaptenshus från 1912 med havsutsikt i fyra väderstreck, en arkitektritad sjöstuga för boende, en nybyggd sjöbod samt brygga med cirka 2m djup vid nocken. Fastigheten ligger lagom avskilt inom naturreservatet på Härmanös ostsida, cirka 1,5 kilometer söder om samhället där alla faciliteter finns. Ett unikt tillfälle som sällan återkommer. Kaptenshuset har endast haft två ägarfamiljer under hela 107 år.

Välkomna att kontakta Stefan Essunger, 0739-82 80 34, stefan.s@sothebysrealty.se för mer information.

Läs mer

Båstad - Grevie - Rymlig villa på Bjärehalvön med milsvid utsiktPå Hallandsåsen finner ni denna generösa villa med en näst intill obeskrivlig utsikt över både land och hav. Den extraordinära vyn sträcker sig över hela Skälderviken och bort till Kullaberg där man även skymtar Danmarks kustlinje i horisonten. Huset, där samtliga delar är i gott skick, lät uppföras 1977 och erbjuder en trevlig planlösning med stora och vackra fönsterpartier följt av trevliga uteplatser och tillhörande poolområde i rakt söderläge. Boningshuset bjuder på 282 kvm boarea fördelat på 9 rum och kök. På fastigheten finns även ett gästhus med flertalet sovplatser i direkt anslutning till garaget vilket nås via en vacker vinterträdgård som är sammanbyggd med huvudbyggnaden. Därtill erbjuds en väl tilltagen tomt på 4 942 kvm. Detta toppas av fastighetens goda belägenhet i direkt närhet till natur och hav med en slående utsikt. Fastigheten lämpar sig utmärkt som generationsboende eller som fritidsboende för den stora familjen.

Välkomna att kontakta Joakim Vestergren, 0739-82 80 15, joakim.v@sothebysrealty.se för mer information.

Läs mer

SKÅNE - PATRICIERVILLA I CENTRALA LIMHAMNVi har glädjen att förmedla en vacker patriciervilla i centrala Limhamn. Lättskött tomt, välrenoverat hus och bevarade detaljer borgar för ett charmigt och praktiskt boende under lång tid framöver. 245 kvm fördelade på 7 rum och kök. Biarea 100 kvm.

Välkomna att kontakta Christian Hellberg, 0704-83 80 48, christian.h@sothebysrealty.se för mer information.

Läs mer

Stockholm - Dalarö - Saltstänkta klipporSjötomt med fint läge på en av Gränöfjärdens vackra öar. Gediget hus med fin utsikt och sjöstuga direkt på det saltstänkta klipporna. Brygga med sjöstuga. Till ön tar man sig med egen båt eller med reguljär Waxholmsbåtsförbindelse.

Välkomna att kontakta Joachim Söderberg, 0767-69 64 00, joachim.s@sothebysrealty.se för mer information.

Läs mer

STOCKHOLM - DANDERYD - STOCKSUND UNIK TAKVÅNING MED STOR ALTAN MED UTSIKTUnik takvåning om 118 kvm, 4 till 5 rum. Två uteplatser var av en stor och härlig altan med vacker utsikt mot Stocksunds småbåtshamn. Ingen insyn. Delvis öppen planlösning mellan matrum, kök och vardagsrum. Två badrum och öppen spis. Varmgarage ingår. Hiss finns.

Välkomna att kontakta Michael Preber, 0709-39 01 90, michael.p@sothebysrealty.se för mer information.

Läs mer

Stockholm - Lidingö - Villavåning anno 1910Klassiskt möter modernt i furstlig fastighet med anor från 1910, belägen på sjötomt längs Lidingös östra sida. Från större delen av våningen om 235 kvm skönjs en ljuvlig vy över Stockholms inlopp. En luxuöst nyrenoverad våning med finess, stil och modernistisk funktionalitet. Från den välkomnande möblerbara hallen med dressingroom, tas steget in i ett sällskapsrum utan dess like. Sällskapsrummet har ett valvformat tak med en höjd av 7,5 meter fyllt med historisk stuckatur och det gigantiska fönstret som vetter ut mot vattnet, får rummet att bada i ljus. I fil med sällskapsrummet, till höger, ses TV-rum samt sovrum, eget badrum och utgång till en av de tre längsgående altanerna. Åt vänster infinner sig masterbedroom med klassisk kakelugn och utgång till altan i sydöst. Vidare finns ett platsbyggt spa/badrum om 35 kvm. Det italienska köket, av märke Minotti är av högsta kaliber och utgör en area om ca 50 kvm. Härifrån nås altan i sydväst. Ytterligare tillhörande finesser i våningen är Bose ljudsystem, pansarglas, mörkläggningsgardiner, alarm, trådlöst bredband och flosslampor. Bekvämt och njutningsbart boende i en fridfull och privat omgivning med vacker natur. Till lägenheten hör ett källarförråd.

Välkomna att kontakta Helena Karnsund, 0739-82 80 87, helena.k@sothebysrealty för mer information.

Läs mer

Sotheby’s International Realty® is a registered trademark licensed to Sotheby’s International Realty Affiliates LLC. Each Office Is Independently Owned And Operated.