Stockholm - Modern familjevilla med fantastisk sjöutsikt

Med hänförande sjöutsikt ligger denna familjevilla om 225 kvm (totalyta) med stilren Skandinavisk design och modern arkitektur i samklang. Villan ligger med högt fritt läge och har mycket generösa sällskapsytor med fantastiskt ljusinsläpp genom stora fönsterpartier och längsgående balkong, upp till 5 sovrum, 2 exklusiva badrum, stor natur- och trädgårdstomt om 3.698 kvm med förråd och dubbelgarage.

Vänligen kontakta Karin Zakrisson, 0739-82 80 19 karin.z@sothebysrealty.se för mer information.

Läs mer

Stockholm - Tyresö Strand

Magnifik villa byggd 2006 i klassisk stil om drygt 400 kvm i vacker skärgårdsmiljö på bekvämt avstånd från Stockholm City. Sjötomt om drygt 3 000 kvm med tillhörande vatten och en gedigen hamnanläggning med båtlyft. Här finns också utomhuspool, dubbelgarage och ett vackert växthus.

Vänligen kontakta Greger Ålund, 0739-83 80 16 greger.a@sothebysrealty.se för mer information.

Läs mer

Stockholm - Tegelön – Nacka

Södervänd trädgårdstomt med stora gräsytor och härlig sjöutsikt. Charmig och vinterbonad huvudbyggnad om ca 90 kvm med öppen spis. Här finns också ett gästhus om ca 20 kvm. Bra läge centralt på Tegelön med endast någon minuts promenad till den gemensamma bryggan där man har en egen båtplats. Bil- och båtplats ingår även vid Sommarbo brygga på fastlandet vid Vikingshill.

Vänligen kontakta Greger Ålund, 0739-83 80 16 greger.a@sothebysrealty.se för mer information.

Läs mer

Stockholm - Egen ö i mellanskärgården

Egen ö om drygt 2,5 ha med en omväxlande vacker natur, skog, klippor, vikar, badstränder och plana gräsytor. Flera bryggor runt ön ger alternativ för skyddad tilläggning för både motorbåtar och segelbåtar. Här finns en huvudbyggnad om totalt 150 kvm samt flera gästhus, sjöbodar samt vedeldad bastu.

Vänligen kontakta Greger Ålund, 0739-83 80 16 greger.a@sothebysrealty.se för mer information.

Läs mer

Stockholm - Grimsta – Sorunda

I vacker idyllisk lantlig miljö i Grimsta intill Sorunda på Södertörn finns denna sjötomt i härligt västerläge om drygt 2600 kvm med tillhörande vattenområde. Här finns en rejäl huvudbyggnad i två plan om totalt ca 170 kvm, fina gräsytor, vackert berg med en storslagen sjöutsikt, egen brygga, liten strand samt sjöstuga.

Vänligen kontakta Greger Ålund, 0739-83 80 16 greger.a@sothebysrealty.se för mer information.

Läs mer

Stockholm - Storängen – Nacka

Med eftertraktat läge i idylliska Storängen finns den här villan från 1948 med härlig atmosfär. Villan disponerar totalt 320 kvm med källare och vind samt uthyrningsdel/ separat del med egen ingång och kök. Fantastiskt ljus genom många fönster och alla tidsenliga detaljer bevarade. Separat köksentré, gästwc. Stor terrass med utsikt över Järlasjön samt tillgång till brygga. Insynsskyddat och fridfullt belägen vid vattnet, nära till både bad, naturreservatet som till Storängens station.

Vänligen kontakta Greger Ålund, 0739-83 80 16 greger.a@sothebysrealty.se eller Christina Oscarsson, 0739-82 80 13 christina.o@sothebysrealty.se för mer information.

Läs mer

Stockholm - Älgö – Nacka

Med utsikt över Ingaröfjärden finns detta nybyggda hus i exklusiv design ritat av arkitekt Niklas Singstedt. Villan om totalt 240 kvm disponerar tre plan och karaktäriseras av stram nordisk design med danskt tegel och tak i aluzink plåt. Fönster i alla väderstreck och stora fönsterpartier integrerar naturen och ger fin harmoni. Kök i både nedre och övre plan samt två entréer, vilket erbjuder ett generationsboende eller uthyrningsdel. Ett modernt boende av högsta kvalitet och med skärgårdens charm i oslagbar kombination. Elektriska grindar till fastigheten.

Vänligen kontakta Christina Oscarsson, 0739-82 80 13 christina.o@sothebysrealty.se eller Greger Ålund, 0739-83 80 16 greger.a@sothebysrealty.se för mer information.

Läs mer

Stockholm - Underbart sjöställe med egen brygga

Karlsudd, Vaxholm, 7 rok, 214 + 23 kvm

tomt: 3.459 kvm, pris: 16.500.000 kr/bud

Elegant herrgårdsvilla i sekelskiftesstil, färdigställd 2004, byggd i två plan om totalt 214 kvm i natursköna Karlsudd i Vaxholms kommun belägen ca 30 km från Stockholms City. Vacker naturtomt om drygt 3 400 kvm med underbar sjöutsikt och egen brygga med segelbåtsdjup i lugna Karlsuddsviken med kvällssol från väster. Här finns även garage, carport och sjöstuga vid vattnet.

Vänligen kontakta Greger Ålund, 0739-83 80 16 greger.a@sothebysrealty.se för mer information.

Läs mer

GÖTEBORG - Villa med pool och havsutsikt vid Amundön

Privat läge vid havet runt Amundön med ett totalrenoverat hus av högsta klass och en magisk havsutsikt. Fastigheten ligger helt privat mitt i ett naturområde vid havet som är strandskyddat, så framtida bebyggelse kan ej ske i området. Hus om 155 kvm i ett högt läge med ett stort altandäck i rakt västerläge med pool. Välkomna kontakta Mathias Martinsson, 0739-82 89 04 för mer information och visning.

Läs mer

GÖTEBORG - ÅSA - Arkitektritad villa med fantastisk havsutsikt

Med hänförande havsutsikt 50 meter från havet ligger denna exklusiva villa om 238 kvm (totalyta) plus rymligt dubbelgarage. Villan ligger ”på första parkett” med högt fritt läge och har mycket generösa sällskapsytor med fantastiskt ljusinsläpp genom stora fönsterpartier, upp till 5 sovrum och 3 badrum. Villan omges av 150 kvm högkvalitativa trädäck i olika väderstreck.

För mer information vänligen kontakta Stefan Essunger, stefan.e@sothebysrealty.se, 0739-82 80 34.

Läs mer

GÖTEBORG – SÄRÖ – STORSLAGEN VILLA PÅ 905 KVM

Unik fastighet från 1917. Huvudbyggnaden består av 17 rum fördelat över fyra plan. På den stora parkliknande tomten på 7215 kvm finns förutom ett separat garage med tillhörande chaufförsbostad, även ett avkopplande poolområde och flera stensatta uteplatser. Fastigheten kan överlåtas i bolagsform.

För mer information vänligen kontakta Magnus Helin magnus.h@sothebysrealty.se 0739-82 80 39Läs mer

GÖTEBORG - FANTASTISKT BOENDE VID HAVET PÅ ORUST

Fantastisk fastighet i hjärtat av Kungsviken med högt, fint och underbart läge med utsikt över både hamn och havet. Fastigheten har en båtplats och badrocksavstånd till Kungsvikens populära badplats och simskola. Bostadshuset erbjuder altandäck, öppna spisar, två sovrum & ett sov-loft i en smart och spännande planlösning. Bostadshuset har även ett relax-rum med inomhuspool, med utsikt över havet.

Vänligen kontakta Malin Ryling, malin.r@sothebysrealty.se, 0739-82 80 38 för mer info.

Läs mer

GÖTEBORG - PANORAMAUTSIKT PÅ ÅSTOL

Underbar fastighet på ett högt och skyddat läge på Åstol med 360-graders utsikt från hela fastigheten. Fastigheten har tre våningar med flertalet uteplatser samt balkonger, med härlig utsikt både mot Marstrands fästning och Tjörns skärgård. Bostaden är välvårdad och erbjuder även flertalet sovrum, tre badrum och flera sällskapsrum, bland annat två vardagsrum.

Vänligen kontakta Malin Ryling, malin.r@sothebysrealty.se, 0739-82 80 38 för mer info.

Läs mer

GÖTEBORG – REPRESENTATIV VÅNING PÅ BRA ADRESS I LORENSBERG

Ett stenkast från Näckrosdammen, i en ekonomisk stark förening med låga avgifter, ligger denna våning på 5 rok och 205 kvm. Bostaden har flera balkonger, två öppna spisar i funktion, tre härliga sällskapsrum i fil ut mot gatan, två sovrum, stort kök samt både badrum och gäst wc.

Vänligen kontakta Magnus Helin, magnus.h@sothebysrealty.se, 0739-82 80 39 för mer info.

Läs mer

GÖTEBORG - Strandfastighet med brygga på Orust

Fantastisk strandfastighet på Orust med underbart västerläge och egen brygga. Bryggan är väl tilltagen där även djupgående båt kan lägga till. Det finns många fina uteplatser och gott om sovrum via både huvud-hus och gästhus. Fastigheten erbjuder allt man behöver för ett underbart boende med både garage och två andra ekonomibyggnader, som idag används som vedbod och förråd/planterings-rum.

Vänligen kontakta Malin Ryling, malin.r@sothebysrealty.se, 0739-82 80 38 för mer info.

Läs mer

GÖTEBORG - Smakfullt renoverat med utsiktsläge i Lerum

För den som söker ett privat läge, högt och fritt och utan insyn, finns nu chansen att förvärva denna smakfullt totalrenoverade Herrgårdsvilla från 1930 med fin utsikt över sjön Aspen. Totalyta 385 kvm plus parkliknande tomt om 4188 kvm. Omväxlande och sluttande tomt med plana gräsytor, anlagda uteplatser och planteringar. Villan är mycket uppmärksammad och kommer att vara med i inredningstidningar till hösten.

Vänligen kontakta Stefan Essunger 0739-82 80 34 för mer information och visning.

Läs mer

GÖTEBORG - Stor villa i Långedrag

På en väl tilltagen tomt i Långedrag ligger denna rymliga enfamiljsvilla med en boarea på drygt 400 kvm med flera uteplatser i olika väderstreck. Huset ligger högt beläget på Eckragatan med en vacker utsikt över villaområdet och bort mot havet. Totalt har villan 10 rum varav 5-6 sovrum.

Vänligen kontakta Magnus Helin 0739-82 80 39, magnus.h@sothebysrealty.se för mer information.

Läs mer

Skåne - Toppmodern villa i Skummeslöv med högsta kvalitet

Extraordinär och toppmodern villa i Skummeslöv med högsta kvalitet

Ett stenkast från havet längs Skummeslövs strand finner ni denna nybyggda villa i toppskick med välplanerade ytor i kombination med genomgående moderna och högkvalitativa materialval. Huset som står klart sen april 2017 bjuder idag på 294 kvm boarea fördelat på 2 plan och 6 rum och kök följt av ett dubbelgarage där samtliga delar andas livskvalitet och drömboende. Därtill erbjuds en lättskött trädgård bestående av större gräsytor i kombination med stora och härliga terrasser och en gruslagd uppfart. Möjligheterna att bygga vidare och skapa en utemiljö utöver det vanliga är också stor då både tomtens storlek på hela 1310 kvm och belägenhet på hörnet av Åsagatan tillåter detta. En öppen planlösning, i kombination med ljusa ytskikt och stora glaspartier, skapar en speciell och gedigen känsla samtidigt som huset passar som såväl permanentbostad som sommarhus.

Hjärtligt välkomna till Åsagatan 56, kanske Skummeslövs mest exklusiva och påkostade villa.

Vänligen kontakta Philip Pahlett, 0739-83 80 06 philip.p@sothebysrealty.se eller Joakim Vestergren, 0739-83 80 15 joakim.v@sothebysrealty.se för mer information.

Läs mer

skåne - Modern och högkvalitativ villa på Hallandsåsen med milsvid utsikt

På toppen av Hallandsåsen finner ni denna moderna villa i toppskick med en näst intill obeskrivlig utsikt över både land och hav. Den extraordinära vyn sträcker sig hela vägen till Kullaberg där man även skymtar Danmarks kustlinje i horisonten. Huset, där samtliga delar är av hög kvalitet, lät uppföras 2008 och erbjuder en öppen planlösning med stora glaspartier och härliga ljusinsläpp följt av stora, stenlagda uteplatser i både öst- och västläge med tillhörande poolområde. Boningshuset bjuder på 198 kvm boarea med 5 rum och kök. I en separat byggnad om ca 112 kvm finner du även ett dubbelgarage, förrådsytor och en inredd övervåning som i nuläget används som gym men som medger goda möjligheter till ett gästutrymme. Detta toppas av fastighetens belägenhet i direkt närhet till natur och hav med en slående utsikt från bostadens alla rum. Sammantaget ett extraordinärt boende med känsla av frihet och avskildhet, vilket skapar en fridfull och hemtrevlig känsla.

Vänligen kontakta Joakim Vestergren, 0739-82 80 15 joakim.v@sothebysrealty.se eller Philip Pahlett, 0739-82 80 06 philip.p@sothebysrealty.se för mer information.

Läs mer

skåne - Tofta Gård; en komplett hästgård med anor från 1600-talet

Med promenadavstånd till havet, Råå Hamn samt goda pendlingsmöjligheter till både Stockholm, Göteborg och Malmö finner ni denna charmiga, genuina och privat belägna hästgård med en lantlig känsla. Här möts ni av en hemtrevnad där stora delar av gården är löpande renoverade samtidigt som den lantliga stilen är bevarad i varje detalj. Själva boningshuset bjuder på 7 rum och kök om ca 200 kvm fördelat på 1,5 plan. Fastigheten bjuder på en total yta om ca 2,4 Ha och en atmosfär som verkligen tilltalar de flesta med ett hästintresse. Allt vackert inbäddat i en idyllisk miljö och kantat av en väl tilltagen, och uppvuxen trädgård med flertalet uteplatser.

Vänligen kontakta Joakim Vestergren, 0739-82 80 15 joakim.v@sothebysrealty.se eller Philip Pahlett, 0739-82 80 06 philip.p@sothebysrealty.se för mer information.

Läs mer

Skåne - Högkvalitativ sommaridyll på Skäret med havet som scen

I det pittoreska och stillsamma samhället Skäret, beläget på Kullahalvöns vackra sluttningar, finner ni denna gedigna Lindénvilla med välplanerade ytor uppdelat på tre plan med en fantastisk vy över Skälderviken. Huset som lät uppföras 2002 har en öppen planlösning med stora glaspartier och härliga ljusinsläpp följt av stenlagda uteplatser i samtliga väderstreck med tillhörande poolområde. Huset erbjuder en boarea på 189 kvm följt av 115 kvm i biarea uppdelat på 6 rum och kök och ett dubbelgarage. Detta toppas av fastighetens belägenhet i direkt närhet till natur och hav med en slående utsikt från bostadens alla vinklar.

Vänligen kontakta Joakim Vestergren, 0739-82 80 15 joakim.v@sothebysrealty.se eller Philip Pahlett, 0739-82 80 06 philip.p@sothebysrealty.se för mer information.

Läs mer

Skåne - Arkitektritad villa på första parkett med havet som scen

På första raden, med obruten havsutsikt, finner ni denna arkitektritade och rymliga villa med hög standard och gedigna materialval. Huset bjuder på spännande vinklar, utökad takhöjd med genomgående stora glaspartier och välplanerade ytor som i kombination med närheten till vattnet gör denna fastighet till något extra. Bostaden, som byggdes 2001, bjuder på ca 228 kvm boarea fördelat på 9 rum och kök. Utöver detta finns här även en väl tilltagen terrass om ca 150 kvm som sträcker sig runt huset och bjuder in natur och hav från alla håll. Detta, i kombination med stora sociala utrymmen, gör att huset passar som såväl permanentbostad eller sommarhus för den stora familjen.

För mer information vänligen kontakta Joakim Vestergren joakim.v@sothebysrealty.se 0739-82 80 15

Läs mer

Skåne - Stilfull och klassisk villa från 1800-talet med havet som scen

I pittoreska Mölle finner ni denna charmiga villa i toppskick med en fantastisk utsikt över Öresund, hamnen och det danska fastlandet. Huset uppfördes i mitten av 1800-talet och har löpande renoverats på ett smakfullt sätt, både in- och utvändigt. Huset, där samtliga delar är av hög kvalitet, bjuder idag på ca 160 kvm boarea med 5 rum och kök samt en separat gästdel om 30 kvm. Därtill erbjuds en väl tilltagen och lummig trädgård med uteveranda i söderläge. En öppen och välplanerad planlösning, i kombination med ljusa färgval och kvalitativa materialval ger ett gediget intryck och en hemtrevlig känsla. Fastighetens fulländning är dess belägenhet uppe på höjden i Mölle, ett stenkast från havet och den charmiga hamnen.

Hjärtligt välkomna till Barakullsvägen 1.

För mer information vänligen kontakta Joakim Vestergren joakim.v@sothebysrealty.se 0739-82 80 15

Läs mer

Skåne - Välplanerat och rymligt med storslagen utsikt

I charmiga Lerhamn, ett stenkast från hamn och hav, finner ni denna rymliga villa som erbjuder en storslagen utsikt över Kusthedens naturreservat, Danmarks kustlinje och Öresund. Fastigheten, som byggdes 1973, erbjuder ett attraktivt läge med närhet till det mesta. Huvudbyggnaden om totalt 145 kvm boarea och 88 kvm biarea fördelat på 7 rum och kök erbjuder en känsla av rymd med stora sociala utrymmen med tillhörande källare. I direkt anslutning till boningshuset finns också ett gästhus om ca 33 kvm med ytterligare 2 rum, ett pentry och ett sovloft. Fastighetens fulländning, utöver närheten till havet och dess utsikt, är dess belägenhet i ett lugnt område på en privat hörntomt.

För mer information vänligen kontakta Joakim Vestergren joakim.v@sothebysrealty.se 0739-82 80 15

Läs mer

SKÅNE - PATRICIERVILLA I CENTRALA LIMHAMN

Vi har glädjen att förmedla en vacker patriciervilla i centrala Limhamn. Lättskött tomt, välrenoverat hus och bevarade detaljer borgar för ett charmigt och praktiskt boende under lång tid framöver. 245 kvm fördelade på 7 rum och kök. Biarea 100 kvm.

För mer information vänligen kontakta Markus Hultman markus.hultman@sothebysrealty.se 0739 82 80 17

Läs mer

SKÅNE - Strandnära villa på Limhamn, Malmö

Härlig villa från 60-talets fantastiska epok med goda materialval, tilltalande design och genomgående hög kvalitetsnivå. Stora sällskapsytor, 5 sovrum och pool erbjuder boende åt familjen som söker något utöver det vanliga. 285 + 41kvm. 9 750 000 kr/bud.

För mer information vänligen kontakta Markus Hultman markus.hultman@sothebysrealty.se 0739 82 80 17

Läs mer

SKÅNE - Drömboende på stranden i Bjärred

Vid vattenkanten, i Bjärreds södra delar, ligger denna underbara fastighet. Huset är beläget på stranden och dessutom ytterst privat och avskärmat från grannar och förbipasserande. Stora ytor och en vacker gjuten mosaikklädd pool samt Öresund och Köpenhamn som fond skapar ett unikt drömboende på en av Skånes mest eftertraktade kustremsor. Boarea 360kvm, tomt 4399 kvm.

För mer information vänligen kontakta Markus Hultman markus.hultman@sothebysrealty.se 0739 82 80 17

Läs mer

Sotheby’s International Realty® is a registered trademark licensed to Sotheby’s International Realty Affiliates LLC. Each Office Is Independently Owned And Operated.