Tornvilla anno 1909 i Stocksundstorp

Välkomna till ett av Stocksundstorps äldsta hus med mycket charm, generösa umgängesytor och 4-5 sovrum. På den 1400 kvm stora tomten finns ett antal stenlagda uteplatser, generösa gräsytor och vackra ekar. Naturligtvis finns även ett garage.

Välkomna att kontakta Peter Rehn, 0739-82 88 38, peter.r@sothebysrealty.se för mer information.

Läs mer

Båstad - Grevie - Rymlig villa på Bjärehalvön med milsvid utsikt

På Hallandsåsen finner ni denna generösa villa med en näst intill obeskrivlig utsikt över både land och hav. Den extraordinära vyn sträcker sig över hela Skälderviken och bort till Kullaberg där man även skymtar Danmarks kustlinje i horisonten. Huset, där samtliga delar är i gott skick, lät uppföras 1977 och erbjuder en trevlig planlösning med stora och vackra fönsterpartier följt av trevliga uteplatser och tillhörande poolområde i rakt söderläge. Boningshuset bjuder på 282 kvm boarea fördelat på 9 rum och kök. På fastigheten finns även ett gästhus med flertalet sovplatser i direkt anslutning till garaget vilket nås via en vacker vinterträdgård som är sammanbyggd med huvudbyggnaden. Därtill erbjuds en väl tilltagen tomt på 4 942 kvm. Detta toppas av fastighetens goda belägenhet i direkt närhet till natur och hav med en slående utsikt. Fastigheten lämpar sig utmärkt som generationsboende eller som fritidsboende för den stora familjen.

Välkomna att kontakta Joakim Vestergren, 0739-82 80 15, joakim.v@sothebysrealty.se för mer information.

Läs mer

Generöst och representativt med sjöutsikt på Solsidan

Bakom en skyddande mur med stabila grindar och härligt generös gräsmatta möter denna exklusiva tvåplansvilla. Övre plan erbjuder spatiöst vardagsrum med öppen spis och stora fönsterpartier med utsikt över Erstaviken. Längst hela fasaden, med utgång från vardagsrummet och master bedroom, löper en rymlig altan. Matsal i fil med anslutning till det nya moderna köket med all utrustning och exklusiva material som sten och borstad stål. På detta plan finns även tre sovrum varav master bedroom med öppen spis samt två badrum och en separat WC. Rymlig tvättstuga med bänkar och skåp. Nedre plan nås via en magnifik trappa eller direkt från trädgården till en stor hall med öppen spis. En väl utrustad bastuavdelning med bubbelbad och vacker kakel. Stort gästrum med direkt access till trädgården. Teknikrum, förråd och utgång till dubbelgaraget. Denna bostad motsvarar förväntningarna på ett exklusivt läge och utförande.

Välkomna att kontakta Ingrid Niclason, 070-572 99 66, ingrid.n@sothebysrealty.se för mer information.

Läs mer

Utsökt anno 1910 med ypperligt läge i gamla Saltsjöbaden

Högst upp på lugn återvändsgata och med ljuvlig utsikt över glittrande vatten och Hotellviken återfinns denna vackra byggnad. Villan disponerar tre plan samt ett helt källarplan och fördelar sig på salong, matsal, bibliotek, fem sovrum, ett allrum samt ett underbart kök.

Trädgården är lätt kuperad med fina stensättningar vid soliga uteplatser och det finns ett fristående garage.Välkomna att kontakta Ingrid Niclason, 070-572 99 66, ingrid.n@sothebysrealty.se för mer information.

Läs mer

SKÅNE - PATRICIERVILLA I CENTRALA LIMHAMN

Vi har glädjen att förmedla en vacker patriciervilla i centrala Limhamn. Lättskött tomt, välrenoverat hus och bevarade detaljer borgar för ett charmigt och praktiskt boende under lång tid framöver. 245 kvm fördelade på 7 rum och kök. Biarea 100 kvm.

Välkomna att kontakta Christian Hellberg, 0704-83 80 48, christian.h@sothebysrealty.se för mer information.

Läs mer

GÖTEBORG - ORUST - STRANDFASTIGHET

Strandfastighet med ett modernt rymligt arkitekt-ritat hus och ett fantastiskt läge med båtplats, gästhus och en vedeldad badtunna. Fastigheten har ett privat och ostört läge mot havet med både bohus-klippor och en lättskött gräsplätt. Bostaden har stora fönsterpartier från golv till tak med panoramautsikt över havet och härliga sällskapsplatser både ute och inne.

Välkomna att kontakta Malin Ryling, 0739-82 80 38, malin.r@sothebysrealty.se för mer information.

Läs mer

Stockholm - Dalarö - Saltstänkta klippor

Sjötomt med fint läge på en av Gränöfjärdens vackra öar. Gediget hus med fin utsikt och sjöstuga direkt på det saltstänkta klipporna. Brygga med sjöstuga. Till ön tar man sig med egen båt eller med reguljär Waxholmsbåtsförbindelse.

Välkomna att kontakta Joachim Söderberg, 0767-69 64 00, joachim.s@sothebysrealty.se för mer information.

Läs mer

Stockholm - Lidingö - Villavåning anno 1910

Klassiskt möter modernt i furstlig fastighet med anor från 1910, belägen på sjötomt längs Lidingös östra sida. Från större delen av våningen om 235 kvm skönjs en ljuvlig vy över Stockholms inlopp. En luxuöst nyrenoverad våning med finess, stil och modernistisk funktionalitet. Från den välkomnande möblerbara hallen med dressingroom, tas steget in i ett sällskapsrum utan dess like. Sällskapsrummet har ett valvformat tak med en höjd av 7,5 meter fyllt med historisk stuckatur och det gigantiska fönstret som vetter ut mot vattnet, får rummet att bada i ljus. I fil med sällskapsrummet, till höger, ses TV-rum samt sovrum, eget badrum och utgång till en av de tre längsgående altanerna. Åt vänster infinner sig masterbedroom med klassisk kakelugn och utgång till altan i sydöst. Vidare finns ett platsbyggt spa/badrum om 35 kvm. Det italienska köket, av märke Minotti är av högsta kaliber och utgör en area om ca 50 kvm. Härifrån nås altan i sydväst. Ytterligare tillhörande finesser i våningen är Bose ljudsystem, pansarglas, mörkläggningsgardiner, alarm, trådlöst bredband och flosslampor. Bekvämt och njutningsbart boende i en fridfull och privat omgivning med vacker natur. Till lägenheten hör ett källarförråd.

Välkomna att kontakta Helena Karnsund, 0739-82 80 87, helena.k@sothebysrealty för mer information.

Läs mer

Sotheby’s International Realty® is a registered trademark licensed to Sotheby’s International Realty Affiliates LLC. Each Office Is Independently Owned And Operated.