STOCKHOLM - EXKLUSIVT - LIDINGÖ ELFVIK

Unikt tillfälle att förvärva exklusiv privat fastighet med fantastisk sjöutsikt och underbart naturskönt läge i historisk miljö på Elfvik. Arkitektritad familjevilla ursprungligen byggd 1995, tillbyggd 2005, smakfullt totalrenoverad med genomgående exklusiva materialval inklusive "smart house", hög säkerhet, all tänkbar teknik och en totalyta om 346 kvm. Villan representeras av ljus och rymd med ljusa materialval, högt i tak, stora fönsterpartier från golv till tak och flera utgångar till mycket generös och insynsskydd stenlagd terrass med magnifik sjöutsikt och vy över den historiska miljön och parkliknande trädgård om 9.534 kvm. Dubbelgarage och flertalet byggnader. Pris på förfrågan.

Vänligen kontakta Fastighetsmäklare Karin Zakrisson, 0739-82 80 19, karin.z@sothebysrealty.se, för mer information och visning.

Läs mer

STOCKHOLM - Djursholmsvilla med sjöutsikt och pool

På en av Djursholms bästa adresser och med sjöutsikt, finns denna magnifika familjevilla uppförd 1970 om totalt 405 kvm. Det här är ett välplanerat och smakfullt totalrenoverat hem med materialval i stilren design och högsta kvalitet.

På entréplanet finns sällskapsrum med öppen spis, generös takhöjd och platsbyggda bokhyllor. Genom eleganta fönsterdörrar når man trädgården med pool i sydväst. Matsalen har plats för stora middagssällskap och här finns platsbyggd förvaring. Det rymliga lantköket i sobert grått har plats för den stora familjen. Master bedroom med integrerad walk-in-closet, badrum med badkar samt ett arbetsrum/barnkammare.

På det övre planet finns allrum med braskamin och balkong mot vattnet, fyra sovrum och ett badrum. I källarplanet finns två allrum, varav ett med öppen spis, ett rymligt gästrum, badrum med ångbastu, vinkällare, vardagsentré, tvättrum samt teknikrum. Utöver huvudbyggnaden finns ett fristående garage med förråd och stenlagd uppfart med plats för flera bilar. Sammanfattningsvis ett mycket attraktivt hem omgivet av vackra diplomatvillor samt Värtans vatten och tillgång till två tennisbanor och badbrygga.

Vänligen kontakta Peter Rehn, 0739-82 88 38, peter.r@sothebysrealty.se för mer information.

Läs mer

GÖTEBORG – UDDEVALLA – EXKLUSIVT MED HAVSUTSIKT

Påkostad och exklusiv fastighet med dubbelgarage, två pooler, lekstuga, ateljé och gäststuga, belägen på ett fantastiskt läge med strålande utsikt över Havstensfjorden. Fastigheten har ett havsnära läge med lyx och alla bekvämligheter, strax nedanför huset finns både badplats och båtplats. Bostadshuset erbjuder en öppen och härlig planlösning där allt är noggrant planerat med fokus på utsikten och det magnifika pool-området.

Vänligen kontakta Malin Ryling, 0739-82 80 38, malin.r@sothebysrealty.se för mer information.

Läs mer

GÖTEBORG – ERIKSBERG – PENTHOUSE OCH TAKTERRASS

Fantastisk penthouse vid Eriksbergs-kranen med ett underbart läge och 100 kvadratmeter terrass. En exklusiv bostad om 80 kvadratmeter med utsikt över Göteborg, inloppet och Älvsborgsbron. Underbara fönsterpartier präglar lägenheten, med flertalet utgångar till terrassen, som både har ett stort inglasat parti och lägen i tre väderstreck.

Vänligen kontakta Malin Ryling, 0739-82 80 38, malin.r@sothebysrealty.se eller Anders Rosin 0702-92 80 00, anders.r@sothebysrealty.se för mer information.

Läs mer

GÖTEBORG – ORUST – STRANDFASTIGHET

Strandfastighet med ett modernt rymligt arkitekt-ritat hus och ett fantastiskt läge med båtplats, gästhus och en vedeldad badtunna. Fastigheten har ett privat och ostört läge mot havet med både bohus-klippor och en lättskött gräsplätt. Bostaden har stora fönsterpartier från golv till tak med panoramautsikt över havet och härliga sällskapsplatser både ute och inne.

Vänligen kontakta Malin Ryling, 0739-82 80 38, malin.r@sothebysrealty.se för mer information.

Läs mer

Göteborg - Onsala - Strandtomt med egen brygga

Med strandtomt och egen brygga ligger detta unika ställe med en tomt på 31.300 kvm. Det rymliga enplanshuset har en totalyta på 260 kvm med pool och trädäck i västerläge. Detta är ett boende med mycket privat läge och stor potential att skapa sitt drömboende.

Vänligen kontakta Stefan Essunger, 0739-82 80 34, stefan.e@sothebysrealty.se för mer information.

Läs mer

Stockholm - Egen ö i skärgården

En helt egen ö med både soluppgång och solnedgång, omväxlande skärgårdsnatur med sandstränder och flata hällar. Ypperligt läge mellan Möja och Blidö, precis där Svartlögafjärden tar vid. Faluröd byggnation med flera boningshus, sjöbodar och vedeldad bastu. På fastigheten finns flera bryggor. Båt- och bilplats på fastlandet.

Vänligen kontakta Joachim Söderberg, 0767-69 64 00, joachim.s@sothebysrealty.se för mer information.

Läs mer

Stockholm - Sjöställe i skärgården

Med ett bedårande läge bland dom yttre skären ligger detta fantastiska sjöställe. Enastående utsikt över ytterskärgården ända upp mot Sandhamn. Här finns fyra byggnader uppförda i stilren skandinavisk design, skapat av den danske arkitekten Henry-Haubro Nielsen. Fastighetens byggnation karaktäriseras av stora takutsprång, generösa glaspartier och noggrannt utvalda materialval. Alla hus har på ett naturligt sätt sammanbundits med trädäck och utmed strandlinjen finns en gedigen brygga på stenkistor och gott om förtöjningsplatser för både egna och tillresta gästers båtar.

Vänligen kontakta Joachim Söderberg, 0767-69 64 00, joachim.s@sothebysrealty.se för mer information.

Läs mer

Skåne - Hässleholm - välplanerad villa

Ett stenkast från Finjasjön och med ett närliggande skogsområde som närmsta granne finner ni denna trevliga villa med välplanerade ytor i kombination med genomgående ljusa och kvalitativa materialval. Huset, som stod klart under 2013, bjuder på ca 202 kvm boarea fördelat på 2 plan och 8 rum och kök följt av en gästdel och garage om ytterligare ca 126 kvm. Därtill erbjuds en lättskött trädgård bestående av en mindre gräsmatta i kombination med vackra stenläggningar och egen fontän på husets baksida. En öppen planlösning, i kombination med ljusa ytskikt och stora fönsterpartier, skapar en speciell och gedigen känsla samtidigt som huset passar som såväl permanentbostad som sommarhus. Hjärtligt välkomna till Sjöbrisvägen 9 i Hässleholm, en plats att trivas på.

Vänligen kontakta Philip Pahlett, 0739-82 80 06, philip.p@sothebysrealty.se för mer information.

Läs mer

SKÅNE - PATRICIERVILLA I CENTRALA LIMHAMN

Vi har glädjen att förmedla en vacker patriciervilla i centrala Limhamn. Lättskött tomt, välrenoverat hus och bevarade detaljer borgar för ett charmigt och praktiskt boende under lång tid framöver. 245 kvm fördelade på 7 rum och kök. Biarea 100 kvm.

Vänligen kontakta Christian Hellberg, 0704-83 80 48, christian.h@sothebysrealty.se för mer information.

Läs mer

Göteborg - Billdal – Villa med magisk havsutsikt

Härligt läge i Skintebo. Villa på 184 kvm, byggt 2000 i 3 plan. Privat tomt med högt läge och flera uteplatser. Den största uteplatsen (ca 60 kvm) har en enastående havsutsikt. 5 sovrum, Dubbelgarage.

Vänligen kontakta Anders Rosin, 0702-92 80 00, anders.r@sothebysrealty.se för mer information.

Läs mer

GÖTEBORG - orust - FANTASTISKT BOENDE VID HAVET

Fantastisk fastighet i hjärtat av Kungsviken med högt, fint och underbart läge med utsikt över både hamn och havet. Fastigheten har en båtplats och badrocksavstånd till Kungsvikens populära badplats och simskola. Bostadshuset erbjuder altandäck, öppna spisar, två sovrum & ett sov-loft i en smart och spännande planlösning. Bostadshuset har även ett relax-rum med inomhuspool, med utsikt över havet.

Vänligen kontakta Malin Ryling, 0739-82 80 38, malin.r@sothebysrealty.se för mer information.

Läs mer

Stockholm - Saltarö - Värmdö

Välkommen till attraktiva Saltarö och ett komplett sjöställe med åretruntstandard. En underbar sjötomt med plana gräsytor, vackra trädgårdsarrangemang, rejäl brygganläggning med segelbåtsdjup och sandstrand i en barnvänlig skärgårdsidyll.

Vänligen kontakta Greger Ålund, 0739-83 80 16, greger.a@sothebysrealty.se för mer information.

Läs mer

Stockholm - Karlsudd - Vaxholm

Sjötomt om 7100 kvm i lätt sluttande soligt söderläge med fantastisk sjöutsikt över farleden och inloppet mot Stockholm. Här finns en unik möjlighet att skapa ett stort och avskilt naturnära drömboende alternativt stycka till två mindre sjötomter med varsitt hus.

Vänligen kontakta Greger Ålund, 0739-83 80 16, greger.a@sothebysrealty.se för mer information.

Läs mer

Stockholm - Stocksund - Sjönära läge

Familjevilla i Stocksunds mest attraktiva del, uppförd 2011 i modern och avskalad arkitektur med pool och terrasser i alla vädersträck, sjöglimt samt del i brygga i Lilla Värtan. Entré sker på mellanplanet och här finns välkomnande hall med rejäla ljusinsläpp, kapprum, gäst-wc, tre sovrum samt ett badrum. En halvtrappa ner finns allrum med utgång till stenlagd terrass mot Lilla Värtan, tvättstuga samt teknikrum och förvaringsutrymmen. En halv trappa upp från entrén kommer vi till husets hjärta i form av vardagsrum, matsal och kök i öppen planlösning med fönster i tre vädersträck, tak till nock och utgång till ett generöst trädäck med pool. Ytterligare en halv trappa upp finns en master-bedroom-suite bestående av ett mindre allrum, kontor/barnrum, sovrum med egen balkong, klädförvaring och badrum.

Vänligen kontakta Peter Rehn, 0739-82 88 38, peter.r@sothebysrealty.se för mer information.

Läs mer

Stockholm - Östermalm - Strandvägen

Här ges en unik möjlighet att förvärva en våning på Strandvägen om totalt 356 kvm och 9 rum. Hörnfastighet på Stockholms mest exklusiva adress och flera plan högst upp i huset med en oslagbar vy över Nybrovikens vatten och Djurgården. Våningen disponerar idag två plan samt ett tredje plan med tornrum. Ett plan med representativa sällskapsrum som matsal och salonger i fil med stuckatur och dörröverstycken. Planet omfattar också kök, badrum, sovrum och en elegant hall. Från hallen nås det övre och privata planet med sällskapsrum, sovrumsdel och badrum. Ett tredje våningsplan med ett tornrum som idag är master bedroom. Representativ fastighet anno 1885 ritad av arkitekt Oscar Eriksson. Mycket solid förening.

Pris på förfrågan.

Vänligen kontakta Christina Löfsten Oscarsson, 0739 82 80 13, christina.o@sothebysrealty.se för mer information.

Läs mer

Stockholm - Möja - Unikt skärgårdshemman

Med soligt och privat läge ligger detta unika sjöställe med nybyggd huvudbyggnad, flera fina gästhus, sjöstuga, vedeldad bastu, egen sandstrand och brygganläggning med segelbåtsdjup. Fastigheten är Norra Möjas äldsta skärgårdshemman i skyddat läge för vind och med underbar kvällssol och vidsträckt sjöutsikt. Enskilt VA. På Möja finns Lanthandel och reguljär Vaxholmsbåt året runt. Indraget fiber.

Pris på förfrågan.

Vänligen kontakta Karin Zakrisson, 0739-82 80 19, karin.z@sothebysrealty.se för mer information.

Läs mer

Stockholm - Värmdö - Kalvsvik

Välkommen till attraktiva Kalvsvik och ett exklusivt boende i skärgårdsmiljö som har det mesta man kan önska sig. Egen udde med lång strandlinje om drygt 6 000 kvm med ett fantastiskt solläge. Varierad naturtomt med skärgårdsklippor, långgrund sandstrand, brygganläggning med segelbåtsdjup, plana gräsytor och en köksträdgård utöver det vanliga, allt omgärdat av vind- och insynsskyddande skog.

Vänligen kontakta Greger Ålund, 0739-83 80 16, greger.a@sothebysrealty.se för mer information.

Läs mer

Stockholm - Värmdö - Mellanskärgården

Välkommen till ett välskött skärgårdsställe i ostört läge. På en barnvänlig tomt med stora plana gräsytor, äppelträd och egen badstrand samt rejäl brygganläggning i skyddad vik finns huvudbyggnad i modern arkitektur, gästhus samt sjöbod med vedeldad bastu. Ytterligare en brygganläggning med segelbåtsdjup finns på den norra delen av fastigheten.

Vänligen kontakta Greger Ålund, 0739-83 80 16, greger.a@sothebysrealty.se för mer information.

Läs mer

Stockholm - Värmdö - Mörtnäs

Exklusiv herrgårdsvilla, högt belägen med strålande utsikt över Torsbyfjärden. Här finns det mesta man kan önska sig. Egen brygga med segelbåtsdjup, sjöstuga och sjöbod, badstrand, pool samt gäststuga och garage. Huvudbyggnaden karaktäriseras av ett fantastiskt ljusinsläpp genom stora fönster från golv till tak med fantastisk utsikt mot vattnet. Huset har under senare år genomgått omfattande renovering och är i mycket gott skick.

Vänligen kontakta Greger Ålund, 0739-83 80 16, greger.a@sothebysrealty.se för mer information.

Läs mer

Stockholm - Lidingö - Dalenum

Penthouse under produktion med härliga sociala ytor, stor terrass om över hundra kvadratmeter som följer takvåningen och sjöutsikt. Takterrassen nås från sällskapsdelen och vetter i söder och öster och ger vidsträckt utsikt över områdets tak ner mot vattnet. Sällskapsrum och matsal i öppen planlösning mot köket vilket skapar en social känsla som inbjuder till umgänge. Lägenheten är under färdigsällande av JM och är inflyttningsklar den 9 februari 2018.

Vänligen kontakta Greger Ålund, 0739-83 80 16, greger.a@sothebysrealty.se för mer information.

Läs mer

Stockholm - Dalarö

Sjötomt med fint läge på en av Gränöfjärdens vackra öar. Gediget hus med fin utsikt och sjöstuga direkt på det saltstänkta klipporna. Brygga med sjöstuga. Till ön tar man sig med egen båt eller med reguljär Waxholmsbåtsförbindelse.

Vänligen kontakta Joachim Söderberg, 0767-69 64 00, joachim.s@sothebysrealty.se för mer information.

Läs mer

Stockholm - Lidingö - Villavåning anno 1910

Klassiskt möter modernt i furstlig fastighet med anor från 1910, belägen på sjötomt längs Lidingös östra sida. Från större delen av våningen om 235 kvm skönjs en ljuvlig vy över Stockholms inlopp. En luxuöst nyrenoverad våning med finess, stil och modernistisk funktionalitet. Från den välkomnande möblerbara hallen med dressingroom, tas steget in i ett sällskapsrum utan dess like. Sällskapsrummet har ett valvformat tak med en höjd av 7,5 meter fyllt med historisk stuckatur och det gigantiska fönstret som vetter ut mot vattnet, får rummet att bada i ljus. I fil med sällskapsrummet, till höger, ses TV-rum samt sovrum, eget badrum och utgång till en av de tre längsgående altanerna. Åt vänster infinner sig masterbedroom med klassisk kakelugn och utgång till altan i sydöst. Vidare finns ett platsbyggt spa/badrum om 35 kvm. Det italienska köket, av märke Minotti är av högsta kaliber och utgör en area om ca 50 kvm. Härifrån nås altan i sydväst. Ytterligare tillhörande finesser i våningen är Bose ljudsystem, pansarglas, mörkläggningsgardiner, alarm, trådlöst bredband och flosslampor. Bekvämt och njutningsbart boende i en fridfull och privat omgivning med vacker natur. Till lägenheten hör ett källarförråd.

Vänligen kontakta Helena Karnsund, 0739-83 80 87, helena.k@sothebysrealty för mer information.

Läs mer

Stockholm - Tyresö Strand

Magnifik villa byggd 2006 i klassisk stil om drygt 400 kvm i vacker skärgårdsmiljö på bekvämt avstånd från Stockholm City. Sjötomt om drygt 3 000 kvm med tillhörande vatten och en gedigen hamnanläggning med båtlyft. Här finns också utomhuspool, dubbelgarage och ett vackert växthus.

Vänligen kontakta Greger Ålund, 0739-83 80 16, greger.a@sothebysrealty.se för mer information.

Läs mer

Sotheby’s International Realty® is a registered trademark licensed to Sotheby’s International Realty Affiliates LLC. Each Office Is Independently Owned And Operated.