Underhand - Den diskreta vägen

Ibland önskas en diskret försäljning utan offentlig marknadsföring. Anledningarna kan variera. Vi har under lång tid och med mycket lyckat resultat arbetat med denna typ av diskreta försäljningar.

Att sälja underhand innebär att vi skräddarsyr en försäljning baserat på dina önskemål och förutsättningar. När du väljer den diskreta vägen så jobbar vi med vårt stora och kontinuerligt uppdaterade kundregister samt våra personliga nätverk. Då varje kund är unik så måste även varje uppdrag paketeras baserat på dessa premisser. Det finns inga klara mallar utan vi skapar en strategi från grunden, en försäljningsprocess som passar just dig. När du vill sälja din bostad genom oss ska du känna dig trygg i att vi anstränger oss mer.

Tveka inte att kontakta oss om ni också vill sälja ert hem på den diskreta marknaden.

Nedan följer några exempel på pågående förmedlingsuppdrag av drömboenden underhand.

Läs mer

Sekelskiftesvilla på 500 kvm med sjöutsikt i Saltsjö-Duvnäs

Välkomna att kontakta Henrik Flinta, 0739-82 80 13, henrik.f@sothebysrealty.se för mer information.

Läs mer

Sekelskifte, 325 kvm, sjöutsikt, Saltsjöbaden

Välkommen att kontakta Ingrid Niclason, 0705-72 99 66 , ingrid.n@sothebysrealty.se för mer information.

Läs mer

Sekelskifteshus med sjöutsikt och egen brygga centralt i Strängnäs

Rymlig välplanerad sekelskiftsvilla med boa på över 200 kvm. Stor uppväxt trädgårdstomt utan insyn. Närhet till bad- och bryggplats.

Välkomna att kontakta Henrik Flinta, 0739-82 80 13, henrik.f@sothebysrealty.se för mer information.

Läs mer

Exklusivt hus med havsutsikt på Tosterön, Strängnäs

Välkomna att kontakta Henrik Flinta, 0739-82 80 13, henrik.f@sothebysrealty.se för mer information.

Läs mer

Sekelskifte 300 kvm med sjöläge på generös tomt i Saltsjöbaden

Välkommen att kontakta Ingrid Niclason, 0705-72 99 66, ingrid.n@sothebysrealty.se & Helena Karnsund, 0739-82 80 87 helena.k@sothebysrealty.se för mer information.

Läs mer

Naturskön strandtomt med kvällssol i Södernäs, Värmdö

Strandtomt med soligt västerläge och en vacker utsikt över Torsbyfjärden. Lätt sluttande naturtomt om drygt 3 100 kvm med fin stenstrand och brygga. På tomten finns ett mindre boningshus, förråd samt brygga. Vatten och avlopp saknas.

Välkomna att kontakta Greger Ålund, 0739-83 80 16, greger.a@sothebysrealty.se för mer information.

Läs mer

Sjöställe med egen brygga och kvällssol på Karlsudd, Vaxholm

Stilren villa från 2018 i natursköna Karlsudd i Vaxholms kommun, ca 30 km från Stockholms City. Strandtomt om drygt 3 000 kvm med sjöutsikt och egen brygga med segelbåtsdjup i lugna Karlsuddsviken med kvällssol från väster. Här finns plana gräsytor, stor altan mot sjösidan, dubbelgarage samt två vinterbonade sjöstugor vid vattnet.

Välkomna att kontakta Greger Ålund, 0739-83 80 16, greger.a@sothebysrealty.se för mer information.

Läs mer

Vind om 379 kvm med 6 terrasser & garage på Östermalm

Exklusiv vindsvåning med 6 styckena terrasser och en stor balkong. Våningen kommer bli skräddarsydd för dig med hjälp av en av våra projektledare.Två ingångar med hiss direkt in i våningen. Våningen erbjuder också 2-3 parkeringsplatser, flera öppen spisar, vinkällare, spa avdelning, personalavdelning & ett smart-home system med ljus och ljud.Välkommen att kontakta Anders Elbe, 0739-82 80 02, anders.e@sothebysrealty.se för mer information.

Läs mer

Femrummare på nedre Östermalm

På nedre Östermalm finns denna 5:a om 149 kvm i vacker fastighet anno 1903. Pardörrar, stuckatur och en härlig känsla. Våningen passar såväl barnfamiljen samt de som söker en klassisk östermalmsvåning. Bostaden ligger på ensamt våningsplan med fönster åt gata och balkong mot lugn innergård. Våningen har två ingångar och är mycket trevlig planerad. 3-4 sovrum. Två badrum. Låg avgift i förening med god ekonomi.

Välkomna att kontakta Staffan Hempel, 0730-40 01 00, staffan.h@sothebysrealty.se för mer information.

Läs mer

Unik våning om +300 kvm i obelånad förening på Östermalm

I vacker 10-talsfastighet på en av Stockholms mest centrala och exklusiva adresser ges nu en unik möjlighet att förvärva hela de två översta planen i gathuset samt det översta planet i gårdshuset. Våningen som befinner sig i ett utmärkt skick omfattar totalt 343 kvm boyta varav en gårdsvindslägenhet om 48 kvm samt ytterligare ca 35 kvm vindsförråd. Obelånad förening.

Välkomna att kontakta Helena Karnsund, 0739-82 80 87, helena.k@sothebysrealty.se för mer information.

Läs mer

Paradvåning om 260 kvm med högt läge invid Strandvägen

Paradvåning om 260 kvm nära Strandvägen. På fem trappor med fri utsikt över Kungliga Hovstallarna i en urstark förening med låga avgifter. Renoverad med respekt för tidsepoken samt tre separata ingångar gör att våningen kan användas som kombinerad bostad och verksamhet. Mycket representativ fastighet i ett av Stockholms mest exklusiva kvarter. Pris 50.000.000 kr/bud.

Välkomna att kontakta Peter Frisell, 0709-78 78 33, peter.f@sothebysrealty.se för mer information.

Läs mer

Vindsvåning om 206 kvm med takterrass på Södermalm

Vindsvåning med generösa sociala ytor i sällskapsrum och intilliggande kök. Takterrass med vacker, vidsträckt utsikt över takåsarna och kvällssol.

Välkommen att kontakta Anders Elbe, 0739-82 80 02, anders.e@sothebysrealty.se för mer information.

Läs mer

Sekelskiftestvåa med kakelugn & balkong på Östermalm

Välkommen att kontakta Christopher Steen, 0739-82 80 28 christopher.s@sothebysrealty.se för mer information.

Läs mer

Nyrenoverat om 62 kvm & fransk balkong på Östermalm

Vackert, välplanerat och nyrenoverat hem med ett högt läge mot Nybrogatan och en av föreningens vackra innergårdar.

Välkommen att kontakta Anders Elbe, 0739-82 80 02, anders.e@sothebysrealty.se för mer information.

Läs mer

Topprenoverad 3:a med milsvid utsikt

En mycket smakfullt totalrenoverad och spatiös 3:a på 90 kvm i rakt söderläge med utsikt mot Globen. Hall med skifferplattor och skjutdörrsgarderob. Vardagsrum och två rymliga svorum med trägolv i ek. Sänkta tak med spotlights. Kök från Puustelli med bänkskiva i Carrarramarmor. Rostfria vitvaror från Samsung. Dubbelbalkong med infravärme och trall i Akaciaträ. Fönsterbrädor i granit Blue Pearl. Helkaklat stort badrum med tvättmaskin och torktumlare. Genomgångslägenhet med stora fönsterpartier och bra ljusinsläpp.

Välkomna att kontakta Staffan Hempel, 0730-40 01 00, staffan.h@sothebysrealty.se för mer information.

Läs mer

Arkitektritad souterrängvilla med pool och underbar sjöutsikt i Sorunda, Nynäshamn

Välkommen till en arkitektritad souterrängvilla med pool och underbar sjöutsikt. Här finns utrymme för lugn och ro men också för socialt umgänge. Övervåningen bjuder på vardagsrum och kök med matplats i öppen planlösning med braskamin. Utgång till stor balkong med fin sjöutsikt som går runt hela framsidan och kortsidan av huset. Här finns även gästwc, tvättstuga samt stort sovrum med badrum i anslutning. En trappa ner finns ytterligare ett vardagsrum, två sovrum, badrum med bastu samt garage. Möjlighet till båtplats finns i området.

Välkomna att kontakta Greger Ålund, 0739-83 80 16, greger.a@sothebysrealty.se för mer information.

Läs mer

Stor rymlig villa om 560 kvm med havsutsikt i Göteborg

I ett härligt läge med havsutsikt i Hällsvik - Göteborg ligger detta hus från 2003 inrett med sköna rogivande materialval av högsta klass. Huset är byggt i tre plan varav ett källarplan med en totalyta om ca 560 m². Ett exklusivt boende som skänker en livskvalitet utöver det vanliga. Underbar utsikt mot skärgården och Vinga samt ljuvliga terrasser som erbjuder en skyddad rofylld miljö tillsammans med den stora härliga poolen.

Välkomna att kontakta Mathias Martinsson, 0739-82 89 04, mathias.m@sothebysrealty.se för mer information.

Läs mer

Café-, konferens- och utställningslokaler samt bostäder i Båstad

Café, konferens och utställningslokaler samt bostäder i utmärkt skick och därtill Båstads vackraste utsikt samt 22 Ha mark. En unik fastighet i mycket gott skick med oändliga möjligheter där bara fantasin sätter gränserna.

Välkomna att kontakta Helena Karnsund, 0739-82 80 87, helena.k@sothebysrealty.se för mer information.

Läs mer

Sotheby’s International Realty® is a registered trademark licensed to Sotheby’s International Realty Affiliates LLC. Each Office Is Independently Owned And Operated.