Underhand - Den diskreta vägen

Ibland önskas en diskret försäljning utan offentlig marknadsföring. Anledningarna kan variera. Vi har under lång tid och med mycket lyckat resultat arbetat med denna typ av diskreta försäljningar.

Att sälja underhand innebär att vi skräddarsyr en försäljning baserat på dina önskemål och förutsättningar. När du väljer den diskreta vägen så jobbar vi med vårt stora och kontinuerligt uppdaterade kundregister samt våra personliga nätverk. Då varje kund är unik så måste även varje uppdrag paketeras baserat på dessa premisser. Det finns inga klara mallar utan vi skapar en strategi från grunden, en försäljningsprocess som passar just dig. När du vill sälja din bostad genom oss ska du känna dig trygg i att vi anstränger oss mer.

Tveka inte att kontakta oss om ni också vill sälja ert hem på den diskreta marknaden.

Nedan följer några exempel på pågående förmedlingsuppdrag av drömboenden underhand.

Läs mer

Femrummare på nedre Östermalm

På nedre Östermalm finns denna 5:a om 149 kvm i vacker fastighet anno 1903. Pardörrar, stuckatur och en härlig känsla. Våningen passar såväl barnfamiljen samt de som söker en klassisk östermalmsvåning. Bostaden ligger på ensamt våningsplan med fönster åt gata och balkong mot lugn innergård. Våningen har två ingångar och är mycket trevlig planerad. 3-4 sovrum. Två badrum. Låg avgift i förening med god ekonomi.

Välkomna att kontakta Staffan Hempel, 0730-40 01 00, staffan.h@sothebysrealty.se för mer information.

Läs mer

Topprenoverad 3:a med milsvid utsikt

En mycket smakfullt totalrenoverad och spatiös 3:a på 90 kvm i rakt söderläge med utsikt mot Globen. Hall med skifferplattor och skjutdörrsgarderob. Vardagsrum och två rymliga svorum med trägolv i ek. Sänkta tak med spotlights. Kök från Puustelli med bänkskiva i Carrarramarmor. Rostfria vitvaror från Samsung. Dubbelbalkong med infravärme och trall i Akaciaträ. Fönsterbrädor i granit Blue Pearl. Helkaklat stort badrum med tvättmaskin och torktumlare. Genomgångslägenhet med stora fönsterpartier och bra ljusinsläpp.

Välkomna att kontakta Staffan Hempel, 0730-40 01 00, staffan.h@sothebysrealty.se för mer information.

Läs mer

Paradvåning om 260 kvm med högt läge invid Strandvägen

Paradvåning om 260 kvm nära Strandvägen. På fem trappor med fri utsikt över Kungliga Hovstallarna i en urstark förening med låga avgifter. Renoverad med respekt för tidsepoken samt tre separata ingångar gör att våningen kan användas som kombinerad bostad och verksamhet. Mycket representativ fastighet i ett av Stockholms mest exklusiva kvarter. Pris 50.000.000 kr/bud.

Välkomna att kontakta Peter Frisell, 0709-78 78 33, peter.f@sothebysrealty.se för mer information.

Läs mer

Unik våning om +300 kvm i obelånad förening på Östermalm

I vacker 10-talsfastighet på en av Stockholms mest centrala och exklusiva adresser ges nu en unik möjlighet att förvärva hela de två översta planen i gathuset samt det översta planet i gårdshuset. Våningen som befinner sig i ett utmärkt skick omfattar totalt 343 kvm boyta varav en gårdsvindslägenhet om 48 kvm samt ytterligare ca 35 kvm vindsförråd. Obelånad förening.

Välkomna att kontakta Helena Karnsund, 0739-82 80 87, helena.k@sothebysrealty.se för mer information.

Läs mer

Sjöställe om 200 kvm med egen brygga & kvällssol i Vaxholm

Stilren villa i suterräng om totalt 212 kvm i natursköna Karlsudd i Vaxholms kommun belägen ca 30 km från Stockholms City. Väldisponerad strandtomt om drygt 3 600 kvm med underbar sjöutsikt och egen brygga i lugna Karlsuddsviken med kvällssol. Här finns stora plana gräsytor, lekstuga och dubbelgarage.

Välkomna att kontakta Greger Ålund, 0739-83 80 16, greger.a@sothebysrealty.se för mer information.

Läs mer

Sekelskifteshus med sjöutsikt och egen brygga centralt i Strängnäs

Rymlig välplanerad sekelskiftsvilla med boa på över 200 kvm. Stor uppväxt trädgårdstomt utan insyn. Närhet till bad- och bryggplats.

Välkomna att kontakta Henrik Flinta, 0739-82 80 13, henrik.f@sothebysrealty.se för mer information.

Läs mer

Renoverat och rymligt hus vid havet på Klädesholmen

Huset är i gott skick med bra materialval. Rejäla uteplatser i flera olika sollägen samt parkeringsplats tillhörande fastigheten.

Välkomna att kontakta Mathias Martinsson, 0739-82 89 04, mathias.m@sothebysrealty.se för mer information.

Läs mer

Stor rymlig villa om 560 kvm med havsutsikt i Göteborg

I ett härligt läge med havsutsikt i Hällsvik - Göteborg ligger detta hus från 2003 inrett med sköna rogivande materialval av högsta klass. Huset är byggt i tre plan varav ett källarplan med en totalyta om ca 560 m². Ett exklusivt boende som skänker en livskvalitet utöver det vanliga. Underbar utsikt mot skärgården och Vinga samt ljuvliga terrasser som erbjuder en skyddad rofylld miljö tillsammans med den stora härliga poolen.

Välkomna att kontakta Mathias Martinsson, 0739-82 89 04, mathias.m@sothebysrealty.se för mer information.

Läs mer

Café-, konferens- och utställningslokaler samt bostäder i Båstad

Café, konferens och utställningslokaler samt bostäder i utmärkt skick och därtill Båstads vackraste utsikt samt 22 Ha mark. En unik fastighet i mycket gott skick med oändliga möjligheter där bara fantasin sätter gränserna.

Välkomna att kontakta Helena Karnsund, 0739-82 80 87, helena.k@sothebysrealty.se för mer information.

Läs mer

Sotheby’s International Realty® is a registered trademark licensed to Sotheby’s International Realty Affiliates LLC. Each Office Is Independently Owned And Operated.