Båstad - Torekov - Genuint och stilrent i centrala Torekov

I sommaridyllen Torekov, ett stenkast från hamn och hav, finner ni detta stilrena gatuhus med en hög standard och ett attraktivt läge. Fastigheten erbjuder en viss havsvy mellan takåsarna från det andra planet följt av en trevlig och mysig innergård i söderläge med möjlighet att bygga gästhus. Huset, om totalt 120 kvm boarea och 70 kvm biarea fördelat på 5 rum och kök, erbjuder en känsla av kvalitet i kombination med stora öppna ytor. Detta toppas av fastighetens goda belägenhet i de centrala delarna av byn, med närhet till även natur och Hallands Väderö.Välkomna att kontakta Joakim Vestergren, 0739-82 80 15, joakim.v@sothebysrealty.se för mer information.

Läs mer

Skåne - Hallandsåsen - Högkvalitativ villa med milsvid utsikt

På Hallandsåsen med framförliggande grönområde finner ni denna trevliga villa med välplanerade ytor i kombination med genomgående ljusa och kvalitativa materialval. Huset som ligger längst ner på en återvändsgata med ett privat läge, stod klart under 2011 och bjuder på ca 220 kvm boarea fördelat på 1,5 plan och 7 rum och kök. På fastigheten finns också ett garage om ytterligare ca 40 kvm samt en trevlig uteplats med tillhörande poolområde i söderläge. Den extraordinära vyn sträcker sig hela vägen till Kullaberg där man även skymtar Danmarks kustlinje i horisonten. En öppen planlösning, i kombination med ljusa ytskikt, stora fönsterpartier och trevliga ljusinsläpp på husets andra plan, skapar en speciell och gedigen känsla samtidigt som huset passar som såväl permanentbostad som sommarhus. Sammantaget ett fantastiskt boende med känsla av kvalitet och frihet, vilket skapar en fridfull och hemtrevlig känsla.Välkomna att kontakta Philip Pahlett, 0739-82 80 06, philip.p@sothebysrealty,se för mer information.

Läs mer

Skåne - Hässleholm - välplanerad villa

Ett stenkast från Finjasjön och med ett närliggande skogsområde som närmsta granne finner ni denna trevliga villa med välplanerade ytor i kombination med genomgående ljusa och kvalitativa materialval. Huset, som stod klart under 2013, bjuder på ca 202 kvm boarea fördelat på 2 plan och 8 rum och kök följt av en gästdel och garage om ytterligare ca 126 kvm. Därtill erbjuds en lättskött trädgård bestående av en mindre gräsmatta i kombination med vackra stenläggningar och egen fontän på husets baksida. En öppen planlösning, i kombination med ljusa ytskikt och stora fönsterpartier, skapar en speciell och gedigen känsla samtidigt som huset passar som såväl permanentbostad som sommarhus. Hjärtligt välkomna till Sjöbrisvägen 9 i Hässleholm, en plats att trivas på.

Välkomna att kontakta Philip Pahlett, 0739-82 80 06, philip.p@sothebysrealty.se för mer information.

Läs mer

SKÅNE - PATRICIERVILLA I CENTRALA LIMHAMN

Vi har glädjen att förmedla en vacker patriciervilla i centrala Limhamn. Lättskött tomt, välrenoverat hus och bevarade detaljer borgar för ett charmigt och praktiskt boende under lång tid framöver. 245 kvm fördelade på 7 rum och kök. Biarea 100 kvm.

Vänligen kontakta Christian Hellberg, 0704-83 80 48, christian.h@sothebysrealty.se för mer information.

Läs mer

GÖTEBORG - LINNÉSTADEN - PRAKTFULL VÅNING VID LINNÉPLATSEN

I vacker nationalromantisk byggnad ligger denna praktfulla våning på 5 rok och 212 kvm med ett högt läge i huset och med balkong och härliga sällskapsytor. Låg avgift i extremt stabil förening.Välkomna att kontakta Magnus Helin, 0739-82 80 39, magnus.h@sothebysrealty.se för mer information.

Läs mer

GÖTEBORG - ORUST - STRANDFASTIGHET

Strandfastighet med ett modernt rymligt arkitekt-ritat hus och ett fantastiskt läge med båtplats, gästhus och en vedeldad badtunna. Fastigheten har ett privat och ostört läge mot havet med både bohus-klippor och en lättskött gräsplätt. Bostaden har stora fönsterpartier från golv till tak med panoramautsikt över havet och härliga sällskapsplatser både ute och inne.

Välkomna att kontakta Malin Ryling, 0739-82 80 38, malin.r@sothebysrealty.se för mer information.

Läs mer

Stockholm - Sjöställe i skärgården

Med ett bedårande läge bland dom yttre skären ligger detta fantastiska sjöställe. Enastående utsikt över ytterskärgården ända upp mot Sandhamn. Här finns fyra byggnader uppförda i stilren skandinavisk design, skapat av den danske arkitekten Henry-Haubro Nielsen. Fastighetens byggnation karaktäriseras av stora takutsprång, generösa glaspartier och noggrannt utvalda materialval. Alla hus har på ett naturligt sätt sammanbundits med trädäck och utmed strandlinjen finns en gedigen brygga på stenkistor och gott om förtöjningsplatser för både egna och tillresta gästers båtar.

Välkomna att kontakta Joachim Söderberg, 0767-69 64 00, joachim.s@sothebysrealty.se för mer information.

Läs mer

Stockholm - Dalarö - Saltstänkta klippor

Sjötomt med fint läge på en av Gränöfjärdens vackra öar. Gediget hus med fin utsikt och sjöstuga direkt på det saltstänkta klipporna. Brygga med sjöstuga. Till ön tar man sig med egen båt eller med reguljär Waxholmsbåtsförbindelse.

Välkomna att kontakta Joachim Söderberg, 0767-69 64 00, joachim.s@sothebysrealty.se för mer information.

Läs mer

Stockholm - Östermalm - Strandvägen

Här ges en unik möjlighet att förvärva en våning på Strandvägen om totalt 356 kvm och 9 rum. Hörnfastighet på Stockholms mest exklusiva adress och flera plan högst upp i huset med en oslagbar vy över Nybrovikens vatten och Djurgården. Våningen disponerar idag två plan samt ett tredje plan med tornrum. Ett plan med representativa sällskapsrum som matsal och salonger i fil med stuckatur och dörröverstycken. Planet omfattar också kök, badrum, sovrum och en elegant hall. Från hallen nås det övre och privata planet med sällskapsrum, sovrumsdel och badrum. Ett tredje våningsplan med ett tornrum som idag är master bedroom. Representativ fastighet anno 1885 ritad av arkitekt Oscar Eriksson. Mycket solid förening.

Pris på förfrågan.

Välkomna att kontakta Christina Löfsten Oscarsson, 0739 82 80 13, christina.o@sothebysrealty.se för mer information.

Läs mer

Stockholm - Stocksund - Sjönära läge

Familjevilla i Stocksunds mest attraktiva del, uppförd 2011 i modern och avskalad arkitektur med pool och terrasser i alla vädersträck, sjöglimt samt del i brygga i Lilla Värtan. Entré sker på mellanplanet och här finns välkomnande hall med rejäla ljusinsläpp, kapprum, gäst-wc, tre sovrum samt ett badrum. En halvtrappa ner finns allrum med utgång till stenlagd terrass mot Lilla Värtan, tvättstuga samt teknikrum och förvaringsutrymmen. En halv trappa upp från entrén kommer vi till husets hjärta i form av vardagsrum, matsal och kök i öppen planlösning med fönster i tre vädersträck, tak till nock och utgång till ett generöst trädäck med pool. Ytterligare en halv trappa upp finns en master-bedroom-suite bestående av ett mindre allrum, kontor/barnrum, sovrum med egen balkong, klädförvaring och badrum.

Välkomna att kontakta Peter Rehn, 0739-82 88 38, peter.r@sothebysrealty.se för mer information.

Läs mer

Stockholm - Tyresö Strand

Magnifik villa byggd 2006 i klassisk stil om drygt 400 kvm i vacker skärgårdsmiljö på bekvämt avstånd från Stockholm City. Sjötomt om drygt 3 000 kvm med tillhörande vatten och en gedigen hamnanläggning med båtlyft. Här finns också utomhuspool, dubbelgarage och ett vackert växthus.

Välkomna att kontakta Greger Ålund, 0739-83 80 16, greger.a@sothebysrealty.se för mer information.

Läs mer

Stockholm - Lidingö - Villavåning anno 1910

Klassiskt möter modernt i furstlig fastighet med anor från 1910, belägen på sjötomt längs Lidingös östra sida. Från större delen av våningen om 235 kvm skönjs en ljuvlig vy över Stockholms inlopp. En luxuöst nyrenoverad våning med finess, stil och modernistisk funktionalitet. Från den välkomnande möblerbara hallen med dressingroom, tas steget in i ett sällskapsrum utan dess like. Sällskapsrummet har ett valvformat tak med en höjd av 7,5 meter fyllt med historisk stuckatur och det gigantiska fönstret som vetter ut mot vattnet, får rummet att bada i ljus. I fil med sällskapsrummet, till höger, ses TV-rum samt sovrum, eget badrum och utgång till en av de tre längsgående altanerna. Åt vänster infinner sig masterbedroom med klassisk kakelugn och utgång till altan i sydöst. Vidare finns ett platsbyggt spa/badrum om 35 kvm. Det italienska köket, av märke Minotti är av högsta kaliber och utgör en area om ca 50 kvm. Härifrån nås altan i sydväst. Ytterligare tillhörande finesser i våningen är Bose ljudsystem, pansarglas, mörkläggningsgardiner, alarm, trådlöst bredband och flosslampor. Bekvämt och njutningsbart boende i en fridfull och privat omgivning med vacker natur. Till lägenheten hör ett källarförråd.

Välkomna att kontakta Helena Karnsund, 0739-83 80 87, helena.k@sothebysrealty för mer information.

Läs mer

Sotheby’s International Realty® is a registered trademark licensed to Sotheby’s International Realty Affiliates LLC. Each Office Is Independently Owned And Operated.