Close icon
Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Brandgatan 8
Fjällbacka
10 rok
224 + 79 kvm
Tomt 631 kvm
Såld

ETT PRIVAT PARADIS PÅ ETT AV FJÄLLBACKAS BÄSTA LÄGEN MED FRIKÖPT SJÖBOD

Gedigen fastighet i centrala Fjällbacka med panoramautsikt över havet och samhället. Brandgatan nås genom en enkelriktad gata och vid fastighetens uppfart stoltserar Vetteberget bakom ett vackert vitt skärgårdshus med vidhäftande garage byggt år 2015. Tillhörande fastigheten finns även friköpt sjöbod med båtlyft och gediget trädäck, belägen i sydväst-läge på Badhusgatan 29, ca 350 meter från huset.

Fastigheten på Brandgatan 8 är planerad med trappor, stenlagda gångar och skyddade uteplatser i olika väderstreck, de flesta med strålande havsutsikt.

Malin Ryling

Registrerad fastighetsmäklare | Civilekonom

+46 (0) 739-82 80 38

malin.r@sothebysrealty.se

Jag har arbetat på Skeppsholmen Sotheby´s International Realty sedan 2014 och stormtrivs. Jag älskar fastigheter och att möta nya människor. Jag har arbetat inom både bygg och försäljning och trivs väldigt bra som fastighetsmäklare då jag gillar att ständigt utmana mig själv, både kunskapsmässigt och försäljningsmässigt.

Jag är uppväxt på Orust, men bor i Göteborg. Jag tror på att kraftfull exponering av högsta klass är prisdrivande. Tack vare vårt samarbete med Sotheby´s kan vi erbjuda en marknadsföring av högsta klass så väl lokalt, nationellt, som internationellt för att öka dina chanser till en lyckad affär samt ett maximerat försäljningspris.

Kontakta oss