Close icon
Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Torpvägen 13
Näsby Park
15 rok
452 + 354 kvm
Tomt 1.946 kvm
72.500.000 kr
Såld

Modernistiskt boende med internationell känsla av högsta klass på sjötomt i sydväst

Enastående fastighet på sydvästvänd sjötomt med ett av Stockholms i särklass mest eftertraktade lägen. Inredning och formspråk av högsta internationella klass. Vacker pool och brygganläggning med flera brygghus. Ett livsstilsboende med bästa solläge bara 15 minuter till Stockholms innerstad.

Michael Preber

Registrerad fastighetsmäklare | Civilekonom

+46 (0) 709-39 01 90

michael.p@sothebysrealty.se

Michael har arbetat som fastighetsmäklare i mer än 20 år och har stor erfarenhet med över 1 000 sålda bostäder. Med ett flertal försäljningsrekord och toppnoteringar har Michael blivit omnämnd i ett stort antal tidningar då han bl.a. sålde flera av de dyraste villorna och våningarna de senast åren.

Michael säljer från den lilla fina ettan till paradvåningar och villor och han är specialiserad på kvalitetsbostäder som har det där lilla extra. Michael är även civilekonom och skrev sin magisteruppsats om de psykologiska faktorer som påverkar bostadsmarknaden.

Joachim Söderberg

Registrerad fastighetsmäklare

+46 (0) 767-69 64 00

joachim.s@sothebysrealty.se

Under mina 25 år som fastighetsmäklare har jag sålt åtskilliga villor, våningar, sjöställen och gårdsfastigheter på såväl fastland, öar som uppe i den svenska fjällvärlden, pratat med ännu mer kunder och fått lika många erfarenheter. Kunskap som jag kommer använda både klarsynt och effektivt för att både säljare och köpare skall bli 100% nöjda. Lägg sedan till Skeppsholmen Sotheby’s starka varumärke med branschens starkaste marknadsföring, både i Sverige och utomlands.  

Kontakta oss