Gotland Escape

 • Gotland Escape
 • Kappelhamn, Lärbro
 • kvm
 • Pris på förfrågan
 • Kappelhamn, Lärbro
 • kvm
 • Pris på förfrågan
Beskrivning

Välkommen till Gotland Escape
 
Granne med naturreservatet Hall Hangvar skapar Saltsjö Design AB tillsammans med sina samarbetspartners i projektbolaget Strandtomten Ett AB, 24 underbara semesterbostäder i en fullständigt unik naturmiljö på nordvästra Gotland. I den karga Gotlandsnaturen kommer husen varsamt att placeras ca 100-150 meter från havet, med direkt tillgång till stranden och strålande havsutsikt. Bostäderna som ligger i raden bakom beachfrontbostäderna ligger på en liten höjd vilket skapar en perfekt situationsplan för alla lägen i projektet. Här samsas hav, tallar, strand och orkidéer. Bostäderna har hög takhöjd och genomgående hög standard på materialval. Några bostäder har takterrass medan andra har terrass i markplan. Ni har även tillgång till en 200 meter lång pir ut i havet där öringsfisket är ett av Östersjöns bästa. Här finns kilometerlånga vandringsleder, från Kappelshamn till Hallshuk fiskeläge. Inom området kommer det att finnas tennisbana, paddelbana, utegym, lekplats och strandnära bastu.

Fasaden är järnvitrol för att ge känslan av gammal fiskebod som på ett fantastiskt sätt smälter in den karga gotlandsmiljön. Arkitekten har valt att klä in delar av fasaden med cederpanel vilket framhäver den unika formen på huset på ett modernt sätt. Med de stora glaspartierna kommer det att kännas som man sitter utomhus vid havet. En magisk känsla att njuta av oavsett årstid. Interiöra snickerier som garderober och kök är platsbyggda. Takhöjden är väl tilltagen om 2,7 m så att det ska vara möjligt att ha våningssängar med tre bäddar. 

De 10 enheterna om 53 kvm har egen uteplats och även om du bor i den bakre raden så ligger du med högt bra läge mot fastigheten framför dig då marken sluttar. De 10 enheterna på övre plan om 56 kvm kan njuta av en riktig utsikt från egen stor takterrass.

Välkommen att ta er tillflykt till Gotland Escape långt från vardag och stress.

Projekthemsida under uppbyggnad https://gotlandescape.se/

OBS! Då vi annonsera om visning / öppet hus innebär det att komma och träffa ansvariga mäklare på vårt kontor på Karlavägen 81.

Förening

Bostadsrättsföreningen kommer att bestå av 24 lägenheter.
10 stycken 3:or om 53 kvm alla på markplan med egen uteplats.
10 stycken 3:or om 56 kvm alla 1 tr upp med tillgång till takterrass.
4 stycken 4/5:or 104 kvm i två etage (Beachfront).

PARKERING
30 parkeringsplatser kommer att anläggas (se situationsplan). En parkeringsplats per bostad samt gästparkering. Det kommer finnas tillgång till snabbladdare för elbilar.

FÖRRÅD
De 4 större bostäderna har ett kallförråd om ca 4 kvm (se situationsplan). De mindre enheterna har inga förråd.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Tennisbana, paddelbana, utegym, lekplats och strandnära bastu kommer att ingå i en framtida samfällighet.

UPPVÄRMNING
Varje bostad har en modern värmepump från Nibe och man kan själv styra sin värme.

UTHYRNING
Det är fri uthyrning och det finns ett kalkylblad som redovisar vad man kan hyra ut för privat under de mest populära månaderna. Entredörrarna är, mycket praktiskt, utrustade med kodlås som du som ägare kan styra från din mobil.

Köpvillkor

Bostadsrättsföreningens kostnadskalkyl och ekonomisk plan granskas av intygsgivare utsedda av Boverket. Strandtomten Ett AB garanterar att föreningen har goda ekonomiska förutsättningar.

För att projektet skall påbörjas krävs att 20 av de 24 lägenheterna är sålda alternativt att 80 % av den totala boytan är såld. Har detta inte skett senast 2018-12-31 har du som köpare rätt att frånträda avtalet.

Man skriver ett bindande Förhandsavtal utan att betala något förskott/handpenning. Senast 4 månader innan tillträde tecknas upplåtelesevtal där handpenning/förskott om 10% betalas inom 5 bankdagar.

Föreningen inte är beredd att acceptera något villkor avseende dig som förhandstecknares finansiering eller din egna eventuellt kommande försäljning av ditt nuvarande boende.

Efter 2 år görs en garantibesiktning för att säkerställa att inga fel har uppkommit i ett senare skede.

Fullständig beskrivning
Fakta
 • Adress:
  Gotland Escape,
  624 56 Lärbro
 • Boarea:
  Kvm
 • Kommun:
  Gotland
 • Område:
  Kappelhamn, Lärbro
 • Församling:
  Forsa
 • Förening
 • Namn:
  Brf Strandtomten
 • Org.nr:
  769632-4461
 • Ägandeform:
  Bostadsrätt - Lägenhet
Mer fakta
Intresseanmälan

Logga in eller fyll i dina uppgifter nedan

användarvillkoren
Laddar

Sälj med Skeppsholmen Sotheby's International Realty

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter här så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

användarvillkoren
Du kanske även är intresserad av

Sotheby’s International Realty® is a registered trademark licensed to Sotheby’s International Realty Affiliates LLC. Each Office Is Independently Owned And Operated.