Låt dröm bli till verklighet - Kvinnaböske Krog i Båstad kan nu bli ditt

 • Kvinnaböskevägen 24
 • Båstad
 • 8 950 000 kr
 • Båstad
 • 8 950 000 kr
 • Såld
 • Såld
Beskrivning

Drömmer du om att bo i charmig miljö på Bjärehalvön och driva hotell och restaurang eller kanske bed & breakfast i egen regi? Odla dina egna grödor som du serverar tillsammans med kött från granngårdarna och vin från utvalda vingårdar. Med Kvinnaböske Krog AB tar du över ett färdigt koncept som du kan driva vidare eller utveckla och prägla till ditt eget. En livsstil som du kan kombinera med mycket annat. Fastigheten ligger i vackra omgivningar inbäddad i grönska och omgiven av bokskog och ängar, endast 10 min från Båstad.  

Upparbetade leverantör-, service- och marknadsföringskontakter finns att ta över och säljaren erbjuder även en "utbildning" vid övertagandet av bolaget. Hemsida, inventarier samt lager ingår i bolagsförsäljningen.
Kvinnaböske Krog AB har fullständiga rättigheter samt samtliga tillstånd som krävs från olika myndigheter.  


BYGGNADEN:
Den charmiga hotell- och restaurangbyggnaden i klassisk "Skåne-stil" rymmer 6 inredda hotellrum med tillhörande badrum, restaurangdel, bardel, fullt utrustat restaurangkök samt personalbostad i källaren. Byggnaden från 1998 har god standard och är i mycket gott skick. Den är anpassad och godkänd för hotell- och restaurangverksamhet med faciliteter såsom nödutgångar, anpassat ventilationssystem, godkänt restaurangkök samt akustikplattor i restaurangdelen. 

ENTRÉPLAN
Huvudentrén leder oss in till entréplan och i hallen finns plats för avhängning samt en gäst-WC. På entréplan ligger de gemensamma ytorna såsom matsal och bardel. Matsalen rymmer normalt 30 personer, men det har vid speciella festligheter dukats upp för upp till 45 personer. Rummet är ljust och trevligt med gott om ljusinsläpp från alla fönster. Från matsalen kommer man vidare ut till verandan som kan användas av gästerna när säsongen tillåter.
Den trevliga baren inbjuder till härligt umgänge vid bardisken eller i någon av sittgrupperna. Innanför denna ligger köket, skafferi, disken och en personaltoalett med dusch. 


ÖVRE PLAN
På övre plan finns fem sovrum. I varje rum finns plats för minst dubbla sängar och alla tillhörande badrum är helkaklade. Samtliga rum knyts samman av en korridor.  


KÄLLARPLAN
På källarplanet ligger det handikappanpassade rummet. Detta rum har ett badrum i direkt anslutning och egen utgång till uteplats och parkering. Rummet är rymligt och här finns plats för tre sängar.
I dag används större delen av källaren som personalbostad. Utöver det handikappanpassade hotellrummet finns ett sovrum, WC, tvätt- och duschrum, allrum samt två rum som idag används som förråd. Egen utgång till uteplats och parkering. 


UTEMILJÖ/TRÄDGÅRD
Intill matsalen finns en rymlig veranda som kan användas av restauranggästerna under vår och sommar. Ägaren brukar även duka upp sittgrupper runtom i trädgården omgivna av mysig belysning för sköna sommarkvällar. Ytterligare uteplats med jacuzzi och loungedel finns också som gästerna kan boka. Längre upp i skogen finns även en patio som ägaren låtit uppföra till yogaklasser, meditationsstunder, osv.  
Omgivningarna är idylliska med inslag av bokskog, vackra stenmurar och ängar. Mycket arbete har även lagts av säljaren på att iordningställa den charmiga trädgården med varierande växtlighet som avlöser varandra allteftersom säsongen ändras. Här finns gott om fruktträd och bärbuskar samt planteringslådor och växthus för den med gröna fingrar som uppskattar egenodlat. Gruslagd uppställningsplats finns för upp till 20 bilar. 

ÖVRIGA BYGGNADER:
Attefallshus
Växthus


ÖVRIGT
Fiber
Kombinationslarm (gas, brand, inbrott) 
Robotgräsklippare
Egen brunn för bevattning
Jordvärme


OMRÅDET
Fastigheten är belägen på Bjärehalvön, i närheten av Grevie och inte långt från sommaridyllen Båstad. Bjärehalvön karakteriseras av det vackra, böljande landskapet, vilket har gett området smeknamnet ”Sveriges Toscana”. Här har du nära till fantastisk natur och stort utbud av olika aktiviteter såsom golf, ridning, vandring längs med vandringsleder och restaurangbesök. I regionen duggar det tätt av golfbanor och den välkända tennisen i Båstad är ett trevligt inslag på sommaren.
Båstad centrum, med all tänkbar service, nås på 10 minuter och närheten till de större städerna längs med västkusten såsom Göteborg, Helsingborg och Malmö är ett faktum tack vare E6:an som passerar förbi kommunen. I Båstad finns även goda tågförbindelser. Flygplats för inrikesflyg finns i Ängelholm och nås på en knapp halvtimme och Köpenhamns internationella flygplats ligger en och en halv timme bort.

 

Utförda renoveringar

2020 - Retreat plots (patio) byggdes
2019 - Attefallshus byggdes
2017 - Ny nock på vasstaket
2015 - Ny dränering på vissa delar av fastigheten
2015 - Jacuzzi byggdes
2014 - Växthus byggdes
Omfattande trädgårdsarbete och löpande underhåll har gjorts
Fullständig beskrivning
Fakta
 • Adress:
  Kvinnaböskevägen 24,269 92 Båstad
 • Kommun:
  Båstad
 • Område:
  Båstad
 • Typkod:
  322
 • Byggnadsår:
  1998
 • Ägandeform:
  Friköpt - Kommersiell fastighet
 • Tomtarea:
  9318 Kvm
 • Lokalarea:
  280 Kvm
Mer fakta
Kartor och ritningar
Ansvarig mäklare

Lösenord krävs för att se detaljerad information om detta objekt. Vänligen kontakta Anja Kuylenstierna för mer information.

Sälj med Skeppsholmen Sotheby's International Realty

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter här så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

användarvillkoren
Du kanske även är intresserad av

Sotheby’s International Realty® is a registered trademark licensed to Sotheby’s International Realty Affiliates LLC. Each Office Is Independently Owned And Operated.