Underbar hörnlägenhet på 10:e våningen i Brf Etaget med stor solig balkong

 • Nordenflychtsvägen 64, 10 vån
 • Kungsholmen - Hornsbergs Strand
 • 64 kvm
 • 2 rum & kök
 • 1 997 kr/mån
 • 5 950 000 kr /bud
 • Kungsholmen - Hornsbergs Strand
 • 64 kvm
 • 5 950 000 kr /bud
Beskrivning

Belägen på 10 våningen i Brf Etaget bjuds underbar hörnlägenhet med öppen disponering, högkvalitativa materialval och stor solig balkong med utsikt över hela Kungsholmen. Hiss direkt ned till garage med kort kö. Ett nytänkande och modernt boende med unika faciliteter där medlemmarna bland annat har tillgång till en underbar takterrass med milsvida vyer, garage, bilpool, samt övernattningslägenhet för gäster. 

Mycket social och väldisponerad lägenhet med härliga ljusinsläpp och en imponerande takhöjd som ger härlig rymdkänsla. Inbjudande hall med stilren förvaring välkomnar. Rymligt vardagsrum med stora fönster i två väderstreck och i öppen anslutning fullt utrustat och elegant kök där köksö med ypperlig förvaring avgränsar. Kökets underskåp i knivskuren körsbärsfaner med massiva kantlister i samma träslag. Bänkskiva i rostfritt stål med ett generöst uppvik mot vägg samt stänkskydd i ljus granit. Vitrinskåpens glasade luckor och sidor är betsade i en mörkgrå kulör och insidan är i körsbärsträ. I vardagsrummet gott om utrymme för stor soffgrupp, matbord samt mediamöbler och härifrån utgång till den ljuvliga balkongen. Rofyllt och inbjudande sovrum med stilrena garderober upp till tak och gott om plats för stor dubbelsäng, sängbord och ytterligare förvaring. Intill väl tilltagen klädkammare samt rymligt smakfullt badrum med badkar samt tvättmaskin och torktumlare dolda bakom en vacker träpanel. Breda golvtiljor i vitpigmenterad ask i vardagsrum och sovrum och smakfullt mönstrad cementplatta från Marrakech design i hall och kök. Genomgående golvvärme i hela lägenheten. Elegant trapphus med två hissar.

Attraktivt belägen på Västra Kungsholmen ett stenkast från både vatten, bad, grönska, galleria, gym och tunnelbana. Ett synnerligen stilfullt hem som erbjuder sann livskvalitet.

Övrigt

Brf Etaget har adresserna Nordenflychtsvägen 62 & 64 på Kungsholmen. Fastigheten består av en huskropp med två trapphus och är byggd av Tobin Properties AB, arkitekt: Kjellander+Sjöberg, inredningsarkitekter: Koncept Stockholm, landskapsarkitekt: Urbio.
Antal bostadsrättslägenheter: 103 st om totalt 7 958 kvm.
Antal hyresrättslokaler: 4 st om totalt 511 kvm.
Taxeringsvärdet för fastigheten uppgår till 461 400 000 kr varav mark 211 400 000 kr.
Äkta förening
Föreningen äger marken.
Äkta bostadsrättsförening
Föreningen bildades 2013

Brf Etaget är en välskött och stabil förening med ständigt fokus på förbättringsåtgärder, strukturerade framtidsplaner och god ekonomi. Huset stod klart under 2017 och präglas av närheten till både vatten, grönska och tunnelbana. Ett nytänkande och modernt boende med unika faciliteter ger er ett boende utöver det vanliga. Här har medlemmarna bland annat tillgång till en underbar takterrass med milsvida vyer, garage, bilpool och en högklassig arkitektur. Med närhet till storstadens puls och de härliga promenaderna längst med vattnet med badbryggor och ett stort utbud av restauranger finner ni här ett komplett boende för den moderna människan. 

Etaget tog hem första pris i kategorin “Arkitektur – realiserade projekt” i Design S – Swedish Design Awards 2018. Tävlingen är Sveriges främsta och bredaste designutmärkelse.

Föreningen äger ett garage som du når med hiss direkt från ditt våningsplan, möjlighet till laddning av elbil. Garaget rymmer 59 parkeringsplatser, 2 040 kr/mån samt ytterligare 3 småbilsplatser, lämpliga för smartcar eller liknande, 1 305 kr/mån. Utöver det finns 4 handikapplatser, 6 MC-platser, 816 kr/mån samt 2 platser allokerade för bilpool. För närvarande 5 st i kö till garageplats. Vänligen maila kundservice@fastighetsagarna.se vid intresse av garageplats.

Medlemskap i bilpool från M som har 2 bilar i garaget (Volvo V60 och Volvo V90) samt många fler bilar i närområdet. Önskas Volvo XC90 erbjuds även detta, vilket bekostas av respektive medlem.

Rymligt källarförråd hör till lägenheten.

Underbar takterrass på plan 12 för föreningens medlemmar med otrolig utsikt, ute- och innekök, grill samt rymliga ytor för odling, lek och fest. Sittmöbler utomhus för stora sällskap men även avskilda platser för den som vill dra sig undan. 

Innergård med mysig pergola, grill, lekplats och cykelparkering.

I huset finns en övernattningslägenhet, Hotell Etaget, som kan bokas av medlemmar för sina gäster.

Cykel- och barnvagnsrum samt tvättstuga.

Separat miljörum på entréplan.

Husets uppvärmning sker primärt med markvärmepump där värmen tillförs lägenheterna med golvvärme som ingår i månadsavgiften. FTX-ventilation, från- och tilluftsventilation med värmeväxling.

Uppskattad driftkostnad lägenhet ca 660 kr/mån (el ca 260 kr, varmvatten ca 200 kr och försäkring ca 200 kr). El och varmvatten faktureras efter faktisk förbrukning.

Bredband från Ownit 700-1 000 Mbit/s samt grundpaket för TV och telefoni, obligatorisk avgift om 223 kr/mån tillkommer utöver månadsavgift.

Inga planerade avgiftsförändringar.

Urval av genomförda åtgärder
2019 Hissarna har folierats invändigt.
2019 Entréerna har försetts med digitala skärmar för kommunikation och namnvisning.
2019 Entréerna har försetts med sittplatser och postboxar har klätts in specialdesignat körsbärsträ.
2019 Bygglov för balkonginglasning för utanpåliggande balkonger.
2019 Markisprogram är klart.
2019 Underhållsplan för de närmsta 25 åren är upprättad.
2019 Ombyggnad av värmepumpar har genomförts.
2019 Kontrollmätning av luftflöden, värme och kyla har genomförts.
2019 Avtal om trädgårdsskötsel på gården samt terrassen har tecknats.
2019 Kök och terrass plan 12 har försetts med sittkuddar och kökstillbehör har inventerats och fyllts på. Diskmaskin har installerats i mars 2020.
2019 Terrassgolv och möbler på tak har rengjorts och oljats in.
2019 Miljörummet har genomgått en uppfräschning i form av kakel och ommålning bla.
2019 Generell genomgång, uppfräschning och målning av gångar och trapphus.
2019 Utförd tvåårsbesiktning.
2020 Övernattningslägenhet är iordningställd.
2020 Infrastruktur för el-laddare i garaget är installerat.
2020 Elektrisk grindöppnare till gården där cykelställen finns.

Byggnaden stod klar 2017 varav inget större underhåll är planerat i närtid.

Juridisk person kan accepteras, detta avgörs av BRF Etaget’s styrelse.

Se föreningens informativa hemsida: https://etaget.se/

I områdets direkta närhet finner ni Hornsbergs strands badbryggor intill vackra Ulvsundasjön, ett brett utbud av restauranger, caféer, bagerier, butiker och gym som SATS och Nordic Wellness. En kort promenad till Lindhagens Galleria med butiker, caféer, restauranger och ICA Maxi samt till Stadshagens tunnelbanestation med blå linje samt Kristinebergs tunnelbanestation med grön linje. Strax intill fastigheten går även bland annat buss 50 mot Centralen. Promenadavstånd till härliga Rålambshovsparken, Smedsuddsbadet och Norr Mälarstrand.

 

Fullständig beskrivning
Fakta
 • Adress:
  Nordenflychtsvägen 64, 10 vån,
  112 51 Stockholm
 • Avgift:
  1 997 kr/mån
 • Ingår i avgiften:
  Värme, kallvatten
 • Pris:
  5 950 000 kr
 • Boarea:
  64 Kvm
 • Antal rum:
  2 rum & kök
 • Antal sovrum:
  1
 • Våning:
  10
 • Hiss:
  Ja
 • Byggnadsår:
  2017
 • Byggnadstyp:
  Flerfamiljshus
 • Kommun:
  Stockholm
 • Område:
  Kungsholmen - Hornsbergs Strand
 • Församling:
  Västermalm
 • Uppvärmning:
  Bergvärme
 • Lägenhetsnr:
  38/1902
 • Andelstal
 • Brf:
  0.83%
 • Förening
 • Namn:
  Brf Etaget
 • Org.nr:
  769619-1621
 • Ägandeform:
  Bostadsrätt - Lägenhet
Mer fakta
Intresseanmälan

Logga in eller fyll i dina uppgifter nedan

användarvillkoren
Laddar

Sälj med Skeppsholmen Sotheby's International Realty

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter här så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

användarvillkoren
Du kanske även är intresserad av

Sotheby’s International Realty® is a registered trademark licensed to Sotheby’s International Realty Affiliates LLC. Each Office Is Independently Owned And Operated.