Close icon
Onsala - Gottskär
7 rok
244 + 93 kvm

Fulländad arkitektur med panoramautsikt mot havet

Med fulländad arkitektur och högsta standard uppenbarar sig detta mycket privata och insynsskyddade drömboende på 244+93 kvm. Den exklusiva fastigheten är högt belägen på en återvändsgata med en tomt om 1002 kvm. Bättre än så här blir det inte. Med en fantastisk havsutsikt över Kungsbackafjorden och hamnen kombineras här häpnadsväckande storslagenhet med modern arkitektur. Villan är byggd i fina material med stora glaspartier mot havet. Havsutsikt från flera rum. I detta arkitektoniska hem med internationell prägel gör sig den nordiska enkelheten påmind i både materialval och rymdkänsla. Huset i sig innehåller spännande och funktionella lösningar. Golvvärme och fina trägolv i större delen av huset. Rymligt dubbelgarage och plats för flera bilar på den privata parkeringen. Fiber indraget.

Intresseanmälan
Stäng

Intresseanmälan

   

  Stefan Essunger

  Registrerad fastighetsmäklare | Civilekonom

  +46 (0) 739-82 80 34

  stefan.e@sothebysrealty.se

  Jag har studerat juridik & ekonomi vid Göteborgs universitet och arbetade 17 år inom bank och telefoni innan jag 2004 börja arbeta som fastighetsmäklare. Med mina 3 högskoleexamen och erfarenhet i bagaget har jag det som krävs för en bra fastighetsmäklare. När chansen dök upp att arbeta på Skeppsholmen Sotheby´s International Realty fanns det inga tvivel.

  Mitt viktigaste råd är att hålla fokus på det som är betydelsefullt, nämligen marknadsföring, kunskap och engagemang. Framförallt hur mycket som finns kvar efter att fastighetsmäklaren tagit sitt och inte en halv procentenhet hit eller dit på arvodet. Det är den fastighetsmäklare som erbjuder bäst marknadsföring  som kommer att ge er högst försäljningspris.

  Intresseanmälan