Close icon
Väddö-Björkö
7 rok
146 + 36 kvm
Tomt 37 800 kvm

Vacker hästgård med strandtomt och egen brygga

Välkommen till Hildalund, en hästgård med boningshus som lät uppfördes av kapten Edvard Mattson år 1897 till sin fru Hilda. Gården ligger på Björkö vid inloppet mot Väddö kanal med egen brygga i lugn skyddad vik. Stall uppfört 2008 om totalt ca 140 kvm varav sadelkammarrum ca 33 kvm med golvvärme och tvättmaskin. Stallet har idag 3 stora boxar från danska Fantasy. Plats finns för ytterligare 2 boxar. Hagar om ca 2,5 Ha. Möjlighet finns att arrendera ytterligare mark. På fastigheten har ordnats en galoppbana om 640 m och en ridvolt med måtten 20 x 40 m. Uteritten till grannbyn Marum är fin med hårdgjord väg ca 4 km runt.

Boningshuset från 1909 är renoverat i gott skick med mycket av den ursprungliga charmen i behåll. Stort kök, fina umgängesytor och en härlig inglasad veranda, tre sovrum och två badrum. Gästhus om tre rum och kök med badrum, lillstuga med sovrum och badrum samt bastu med badrum.

Intresseanmälan
Stäng

Intresseanmälan

   

  Greger Ålund

  Registrerad fastighetsmäklare

  +46 (0) 739-83 80 16

  greger.a@sothebysrealty.se

  Jag har lång erfarenhet av mäkleri och har sålt åtskilliga villor och sjöställen på såväl fastland som öar. Jag betraktar varje uppdrag som ett hedersuppdrag och får vara med kunden när hon eller han gör sitt livs affär. Det är ett förtroende jag värderar högt.

  Alla uppdrag är unika för mig, jag skräddarsyr efter kundens behov och önskemål. Jag kan erbjuda maximal exponering, både i dagspress och digitalt eller den diskreta vägen via vårt väl uppdaterade kundregister. Skall du sälja din villa, sjöställe eller boende utöver det vanliga är du välkommen att kontakta mig!

  Planritningar och kartor

  Planritningar och kartor

  Intresseanmälan