Close icon
Stäng
Kungsholmen
2 rok
42 kvm
3.422 kr/mån

Högt upp med balkong och perfekt planlösning

Denna tvåa har en riktigt idealisk planlösning. Inte för liten och inte för stor där köksdelen integrerats i vardagsrumsdelen vid en renovering för några år sedan. Lägenheten har nu en perfekt modern och social planlösning. Dessutom ett plus med stor balkong både för dig som gillar att sitta ute varma sommarkvällar eller gillar att odla lite växter för en hemtrevlig känsla.

Köket är fullutrustat med integrerad kyl/frys samt diskmaskin. Spishällen är från SMEG. Ugnen är från Siemens (kombinationsugn inkl. micro). Här finns dessutom en vinkyl.

Hela lägenheten har inlagt jämtländskt kalkstensgolv som har en tidlös känsla. Badrummet med WC, tvättställ och dusch har plastmatta fram till dess att stambytet sker då alla boende i denna del av föreningen beräknas få nya badrum under 2022.

Kabel-TV från ComHem och Bredband med 700/1000 Mb från Ownit debiteras 51 kr på månadsavin. Även elen debiteras på avin. Gemensam upphandling ger mkt låga elkostnader.

Intresseanmälan
Stäng

Intresseanmälan

   

  Staffan Hempel

  Registrerad fastighetsmäklare | Ekonomie mag.

  +46 (0) 730-40 01 00

  staffan.h@sothebysrealty.se

  Med stort fokus på service och kvalitet är mitt mål att se till att inget lämnas åt slumpen för att du ska känna dig riktigt nöjd med affären. Erfarenheten och skickligheten som krävs i denna typ av affärer får man bara genom hårt arbete samt att genomföra otroligt många affärer. Engagemang och leverans är mina honnörsord.

  Med en bakgrund i byggbranschen och nu drygt 15 år som fastighetsmäklare har jag ett flertal rekordförsäljningar. De senaste åren har jag förmedlat några av innerstans dyrast våningar samt premiumvillor i Stockholms närförorter. Att göra affärer är min passion, jag ger mig aldrig i svåra situationer eller tuffa förhandlingar. Det gäller att komma till avslut.

  Planritningar och kartor

  Planskiss

  Planritningar och kartor

  Planskiss

  Intresseanmälan