Close icon
Arild - Kullahalvön
7 rok
150 + 10 kvm
Tomt 825 kvm

Havsutsikt i centrala Arild med generös takterrass och söderläge

I centrala Arild, med närhet till både naturen och havet, finner ni denna påkostade och moderna bostad med gott om sociala ytor. Med ett läge mitt i byn bjuds ni här på en vacker vy över Skäldervikens lugna vatten samtidigt som ni har gott om sol på den södervända tomten. Från flertalet rum, och den generösa takterrassen om ca 40 kvm, har ni utblick över havet, byn och den charmiga hamnen. Det stilfulla huset, vilket genomgick en omfattande ombyggnation 2010, bjuder på en total yta på ca 160 kvm fördelat på 7 rum och kök varav 4 sovrum. Nuvarande ägare har dessutom renoverat kök, hall och del av utemiljön under året. Den charmiga planlösningen och de kvalitativa materialvalen tillsammans med läget i byn, med både utsikt och sol, gör huset som gjort för att trivas i både som permanenthus och fritidsbostad.

Intresseanmälan
Stäng

Intresseanmälan

   

  Joakim Vestergren

  Registrerad fastighetsmäklare | Kontorschef Båstad

  +46 (0) 739-82 80 15

  joakim.v@sothebysrealty.se

  Jag har jobbat inom företaget sedan 2012 och är uppvuxen i Nordvästra Skåne vilket innebär en god lokalkännedom inom det marknadsområde som jag täcker upp. Jag tar mig an alla typer av objekt så som tomter, bostadsrätter, fritidshus, villor, kommersiella fastigheter och gårdar från Helsingborg i söder till Falkenberg i norr.

  Jag har en examen i fastighetsvetenskap vilket ger en bred förståelse inom byggnadsteknik, förvaltning och utveckling. Jag jobbar aktivt för att göra så goda affärer som möjligt och behandlar mina kunder med professionalism, lyhördhet och vänlighet. För att ni ska känna er trygga med att låta mig hjälpa er med kanske den största affären i era liv.

  Planritningar och kartor

  (1/3)

  (2/3)

  (3/3)

  Planritningar och kartor

  Intresseanmälan