Close icon
Kristianstad/Åhus
7 rok
248 + 60 kvm

Storslagen villa med vidunderliga vyer över hav och naturreservat

På en udde ut i havet finner ni denna storslagna fastighet inbäddad bland vilsam natur ett stenkast från vattnet. Oberoende årstid möts man ständigt av en ny unik tavla bestående av naturens skådespel. Fasigheten ligger inte långt ifrån städer som Karlskrona, Karlshamn, Kristianstad och Åhus, enbart några kilometer ifrån E22:an, samtidigt som Österlen ligger någon timme bort. Den ståtliga 1,5 plans villan med vidbyggt 2-bils garage stod klart 2011 men genomgick en stor och exklusiv renovering mellan 2019–2021. Huset erbjuder 7 rum och kök om ca. 248 kvm i kombination med en unik tomt om 2179 kvm med ett näst intill overkligt naturskönt och privat läge. Sammantaget ett unikt boende där ute och inne flyter samman – havet är ett med huset, likaså de mäktiga fria vidderna. Försäljningen av denna typ av fastighet är ett sällan återkommande tillfälle.

Hjärtligt välkomna till Bodavägen 76.

Intresseanmälan
Stäng

Intresseanmälan

   

  Philip Pahlett

  Registrerad fastighetsmäklare | Ekonomie mag.

  +46 (0) 739-82 80 06

  philip.p@sothebysrealty.se

  Jag har arbetat på Skeppsholmens fastighetsmäkleri sedan 2015 då jag också avslutade min Civilekonomexamen. Jag är en ordningsam och strukturerad person som alltid strävar efter att uppnå det bästa resultatet och önskar göra mina kunder mer än nöjda.

  Då jag både älskar att göra affärer och brinner för fastigheter och dess potential känns fastighetsmäklaryrket som det självklara valet för just mig. Jag tackar för förtroendet och ser fram emot återkoppling för vidare dialog.

  Planritningar och kartor

  (1/4)

  (2/4)

  (3/4)

  (4/4)

  Planritningar och kartor

  Intresseanmälan