Close icon
Vasastaden
2 av 12 tr
5 rok
152 kvm
6.220 kr/mån

Topprenoverad femma med lugnt läge i Vasastaden

Med balkong i väster ligger denna topprenoverade femma på 152 kvm med två lyxiga badrum och 4 sovrum. Allt renoverat under 2020. Stort öppet vardagsrum ihop med kök, med rejäla fönsterpartier mot väster skapar en härlig social yta. Här bor man mycket bekvämt i en lugn del av Vasastaden, högst upp på Föreningsgatan med egen tvättstuga i våningen, stor hiss i huset och inga trappor. Mycket goda garagemöjligheter i föreningen, ofta med kort kötid! På översta våningsplanet finns en möblerad gemensam takterrass med utsikt över takåsarna i Göteborgs innerstad.

Tillträde efter överenskommelse. Vänligen kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan
Stäng

Intresseanmälan

   

  Magnus Helin

  Registrerad fastighetsmäklare

  +46 (0) 739-82 80 39

  magnus.h@sothebysrealty.se

  Jag är en göteborgare som växt upp i ett villaområde i Örgryte, dit jag efter några år i innerstaden flyttat tillbaka. Jag tog min mäklarexamen 2007 och har sedan 2011 arbetat på Skeppsholmen Sotheby’s. Jag har efter hundratals genomförda affärer en gedigen erfarenhet och kunskap och har genom åren legat bakom många prisrekord, både i och utanför Göteborg.

   En stor del av mitt mäklande har varit inriktat på Örgryte med hänsyn till min stora kännedom om stadsdelen, men jag känner mig numera lika hemma i och har även uppdrag över hela Göteborg. I mitt arbete försöker jag hålla mig anträffbar dag som kväll, vardag som helg och sätter en ära i att oberoende av tidpunkt hålla mig tillgänglig för mina kunder.

  Planritningar och kartor

  Planritningar och kartor

  Intresseanmälan