Close icon
Göteborg - Örgryte
8 rok
195 + 41 kvm

Unikt funkishus i Skår av Ingrid Wallberg

1933 uppfördes detta unika och omskrivna funkishus på toppen av Skår efter ritning av arkitekt Ingrid Wallberg. Huset skulle ha uppförts redan 1929, men de första ritningarna på huset medförde stor kritik från grannarna pga husets allt för moderna arkitektur, vilket ledde till att ritningarna fick revideras.

Huset är uppfört i 3,5 plan i suterräng med en total golvyta på 253 kvm, varav boarea 195 kvm. Intill huset finns en carport med uppställningsplats för två bilar. Huset innehåller 8 rum varav 4 sovrum.

Huset ligger med ett mycket ljust läge och från de olika våningsplanen har man en vidsträckt utsikt över Göteborgs takåsar. På baksidan av huset finns en stor skyddad uteplats med underbart solläge.

Varmt välkommen att kontakta mäklaren för ytterligare information.

Intresseanmälan
Stäng

Intresseanmälan

   

  Magnus Helin

  Registrerad fastighetsmäklare

  +46 (0) 739-82 80 39

  magnus.h@sothebysrealty.se

  Jag är en göteborgare som växt upp i ett villaområde i Örgryte, dit jag efter några år i innerstaden flyttat tillbaka. Jag tog min mäklarexamen 2007 och har sedan 2011 arbetat på Skeppsholmen Sotheby’s. Jag har efter hundratals genomförda affärer en gedigen erfarenhet och kunskap och har genom åren legat bakom många prisrekord, både i och utanför Göteborg.

   En stor del av mitt mäklande har varit inriktat på Örgryte med hänsyn till min stora kännedom om stadsdelen, men jag känner mig numera lika hemma i och har även uppdrag över hela Göteborg. I mitt arbete försöker jag hålla mig anträffbar dag som kväll, vardag som helg och sätter en ära i att oberoende av tidpunkt hålla mig tillgänglig för mina kunder.

  Intresseanmälan