Close icon

Båtbyggaregränd 4 Skåre

Skåre
6 rok
190 + 20 kvm
Tomt 3.933 kvm

Välhållen fiskarlänga med fritt läge mot Östersjön

I Skåre, på Skånska Sydkusten, har vi nu möjlighet att erbjuda en av de gamla eftertraktade bostäderna som ligger med fri utsikt mot havet och mark som sträcker sig längs kustlinjen och en bit ut i vattnet. Den gamla fina 1800-talsbyggnaden har renoverats varsamt och byggts till under årens lopp. Försäljningen avser både tomten med bostadsbyggnad och den äng framför som är indelad i en separat fastighet där det även finns två bodar. Ängsmarken, 27:39, får inte bebyggas ytterligare.

Intresseanmälan
Stäng

Intresseanmälan

   

  Planritningar och kartor

  (1/4)

  (2/4)

  tomtkarta 27_50 (3/4)

  tomtkarta 27_39 (4/4)

  Planritningar och kartor

  tomtkarta 27_50

  tomtkarta 27_39

  Markus Hultman

  Registrerad fastighetsmäklare | Kontorsansvarig Skanör-Falsterbo

  +46 (0) 739-82 80 04

  markus.h@sothebysrealty.se

  Varje uppdrag är ett förtroende, jag gör mitt yttersta genom hela affärsprocessen. Det resulterar ofta i långsiktiga kundrelationer. Genom att vara lyhörd och engagerad tar jag mig an affären med maximalt fokus. Varje försäljning är unik och tillsammans utformar vi en försäljningsplan baserad på bostadens karaktär, Er situation och det aktuella marknadsläget.

  Strategi & timing är ledord för en lyckad affär. För att lyckas skapa de bästa förutsättningarna har jag kontakt med flera angränsande branscher som bank och placering, bygg och de olika myndigheterna med anknytning till mitt arbete. Med detta synsätt var valet, att agera under mörkblå flagg, naturligt - Sotheby´s International Realty är ett självklart bolag.

  Intresseanmälan