Close icon
Ågesta / Mellansjö
10 rok
371 kvm
Tomt 1.045 kvm

Påkostad nyproduktion med sjöutsikt i Ågesta

Arkitektritat hus i trä på 370 kvm i sydvästläge med möjlighet att nyttja del av huset som separat lägenhet på 65 kvm. Huset håller mycket hög standard och har smarta genomtänkta lösningar med totalt sex sovrum och fyra badrum. Veranda i anslutning till vardagsrum och kök från Puustelli. Separat teknikkrum. Takterrass och bastu. Bergvärme och genomgående golvvärme. Fiber indraget. Härlig sjöutsikt mot Magelungen och omedelbar närhet till golfbana, friluftsgård och fina promenadstråk.

Intresseanmälan
Stäng

Intresseanmälan

   

  Planritningar och kartor

  Entréplan (1/4)

  Övre plan (2/4)

  (3/4)

  (4/4)

  Planritningar och kartor

  Entréplan

  Övre plan

  Henrik Flinta

  Registrerad fastighetsmäklare | fil.mag.ek | fil.kand.hum

  +46 (0) 739-82 80 13

  henrik.f@sothebysrealty.se

  Driven, fokuserad och påläst.

  Lång erfarenhet av försäljning i både Sverige och utomlands har givit mig den erfarenhet och kunskap som krävs för att uppnå bästa möjliga resultat. Jag arbetar alltid målfokuserat och strukturerat och får därmed ihop mina affärer på bästa möjliga sätt för både säljare och köpare.

  Björn Sjöberg

  Registrerad fastighetsmäklare

  +46 (0) 708-74 74 45

  bjorn.s@sothebysrealty.se

  Mitt stora intresse för relationsskapande och spektakulära hem ledde mig in i fastighetsmäklaryrket. Under mina år har jag byggt upp ett brett nätverk av köpare och säljare och mitt mål i affärer är att bägge parter alltid ska känna sig trygga hela vägen. Jag är en god människokännare och jag har en stor respekt för att alla klienter är unika, på samma sätt som varje objekt är unikt. 

  Mina klienter beskriver mig som varm, noggrann och professionell. Genom Skeppsholmen Sotheby’s kan jag erbjuda ett skräddarsytt upplägg utifrån kundens behov och önskemål för att skapa så bra förmedling som möjligt.

  Intresseanmälan