Close icon

Tåledsvägen 6 Askim

Askim
10 rok
223 + 200 kvm
Tomt 1.425 kvm

Rymlig insynsskyddad villa med pool i Askim

Arkitektritad villa på totalt 423 kvm belägen på återvändsgata. Huset har totalt 3-6 sovrum, rymligt vardagsrum med öppen spis, allrum, matsal, poolrum, två badrum plus tre toaletter. Enormt stort oinrett garage som kan göras om till verksamhet, träningsrum eller liknande. Fina trägolv. Uppvuxen och lummig trädgård. Omedelbar närhet till skolor, köpcentrum, buss, sjö, hav och fina promenadstråk.

Intresseanmälan
Stäng

Intresseanmälan

   

  Planritningar och kartor

  (1/2)

  (2/2)

  Planritningar och kartor

  Stefan Essunger

  Registrerad fastighetsmäklare | Civilekonom

  +46 (0) 739-82 80 34

  stefan.e@sothebysrealty.se

  Jag har studerat juridik & ekonomi vid Göteborgs universitet och arbetade 17 år inom bank och telefoni innan jag 2004 börja arbeta som fastighetsmäklare. Med mina 3 högskoleexamen och erfarenhet i bagaget har jag det som krävs för en bra fastighetsmäklare. När chansen dök upp att arbeta på Skeppsholmen Sotheby´s International Realty fanns det inga tvivel.

  Mitt viktigaste råd är att hålla fokus på det som är betydelsefullt, nämligen marknadsföring, kunskap och engagemang. Framförallt hur mycket som finns kvar efter att fastighetsmäklaren tagit sitt och inte en halv procentenhet hit eller dit på arvodet. Det är den fastighetsmäklare som erbjuder bäst marknadsföring  som kommer att ge er högst försäljningspris.

  Intresseanmälan