Close icon
Stäng
Sofiero - Helsingborg
8 rok
170 + 39 kvm
Tomt 894 kvm

På vackra Sofiero gård i naturreservatet Pålsjö skog

På Sofiero gård i vacker miljö och inne i grönskande naturreservatet Pålsjö Skog ligger denna villa byggd år 1999 med karaktär av sekelskifteshus (Haaks stenhus med arkitekt Karin Pettersson) och som smälter väl in i den härliga omgivningen. År 2005 byggdes även matchande gästhus och garage samt förråd. Gästhuset om 39 kvm är idag en inkomstkälla genom uthyrning (högsäsong 6 000 kr per vecka) men kan likväl användas som just gästhus, verksamhet, tonårsbostad, till au pair eller vad som passar. Ett unikt boende i historisk kunglig miljö och med endast ca 450 m till Öresund med bad och med rekreationsområdet Påsljö skog som närmaste granne, det är få förunnat.

Området Sofiero gård ligger strax norr om Helsingborgs centrum mittemot Sofiero Slott, ca 5 km från centralstation Knutpunkten och det går bussar frekvent. I grannområdet Laröd och Hittarp finns två bra skolor (åk 1-9 samt förskolor) och livsmedelsbutik, dit är det ca 1,5 km. Snart till salu, kontakta mäklaren för information.

Intresseanmälan
Stäng

Intresseanmälan

   

  Catharina Grenestedt

  Reg Fastighetsmäklare | Civilekonom

  +46 (0) 708-20 12 10

  catharina.g@sothebysrealty.se

  Catharina är både registrerad och auktoriserad fastighetsmäklare och även civilekonom samt kontorschef i Helsingborg. Hon har gedigen erfarenhet inom fastighetsmäkleri sedan år 2005. Catharinas goda renommé och succé som mäklare beror inte bara på rekommendationer från nöjda kunder utan även på flera rekordförsäljningar.

  Min driftighet, envishet och kreativitet att se möjligheter visar sig genom alla lyckade försäljningar som t ex att ha sålt till all time high slutpris i Helsingborg. Kontoret i Helsingborg startade jag i dec år 2019 och tidigare drev jag eget, Boningen Mäklarfirma. Arbetsområden är främst Helsingborg och Höganäs, välkända områden för mig som bott här sedan år 2001.

  Många av mina objekt säljs underhand dvs. utan marknadsföring, kontakta mig för information även om dessa.

  Planritningar och kartor

  (1/4)

  (2/4)

  (3/4)

  (4/4)

  Planritningar och kartor

  Intresseanmälan