Close icon
6 rok
143 kvm
Tomt 710 kvm

Charmigt hus på attraktivt läge nära havet i vackra Falsterbo!

Välkommen till denna charmiga villa med fantastiskt grönskande trädgård i söderläge som garanterar många soltimmar. Det finns dessutom gott om plats för en eventuell pool och flera uteplatser. Endast fantasin sätter gränser. Här möts vi av en optimal planlösning med kök i öppen planlösning mot matplats och vardagsrum i dess förlängning. En trappa upp finns ytterligare sociala ytor med generöst allrum. Ett sovrum på ovanvåningen i dagsläget men möjlighet att skapa två till. Husets fönster fönster ger ett fantastiskt ljusflöde genom hela huset och de smakfulla träbjälkarna sätter sin prägel i huset. Bostaden erbjuder många kvalitéer som fräscht kök och ett fint flöde mellan matplats, allrum och trädgård för sociala sammanhang. På kort avstånd nås kärleksstigen och intilliggande Flommens GK samt Falsterbo GK och de långa vita sandstränderna. Ett skönt och avslappnat boende i grönskande område med närhet till mataffärer, restauranger, butiker samt skola och idrottsanläggning.

Intresseanmälan
Stäng

Intresseanmälan

   

  Planritningar och kartor

  (1/2)

  (2/2)

  Planritningar och kartor

  Suzan Mermer

  Registrerad fastighetsmäklare

  +46 (0) 739-82 80 15

  suzan.m@sothebysrealty.se

  Vid försäljning av din bostad är det viktigt att välja en fastighetsmäklare som du kan lita på varför trygghet är otroligt viktigt. Suzan är en förtroende ingivande mäklare med hög kvalité och service genom hela säljprocessen, samtidigt som hon är målmedveten och proaktiv.

  Detta uppnår hon genom ett genuint engagemang i just din affär. Då Suzan värdesätter kvalité före kvantitet är det en självklarhet för henne att sätta sig in i säljarens situation och önskemål för att kunna uppnå bästa möjliga resultat.

  Suzan har en bakgrund som elitidrottare vilket gör henne till en målmedveten mäklare som alltid sätter säljarens förväntningar i första rummet. Hon har även över 10 års erfarenhet av försäljning och är en välrenommerad säljare inom olika branscher, därav hennes sinne för affärer.

  Suzan har alltid värdesatt möten och interaktioner med människor med olika bakgrund från olika kulturer. Sotheby´s globala och starka marknadsföring ger henne möjligheten att även nå internationella spekulanter och på så vis maximera varje försäljning.

  Nöjda kunder är ett viktigt moment i hennes strävan efter att skapa långsiktiga relationer.

  Markus Hultman

  Registrerad fastighetsmäklare | Kontorsansvarig Skanör-Falsterbo

  +46 (0) 739-82 80 04

  markus.h@sothebysrealty.se

  Varje uppdrag är ett förtroende, jag gör mitt yttersta genom hela affärsprocessen. Det resulterar ofta i långsiktiga kundrelationer. Genom att vara lyhörd och engagerad tar jag mig an affären med maximalt fokus. Varje försäljning är unik och tillsammans utformar vi en försäljningsplan baserad på bostadens karaktär, Er situation och det aktuella marknadsläget.

  Strategi & timing är ledord för en lyckad affär. För att lyckas skapa de bästa förutsättningarna har jag kontakt med flera angränsande branscher som bank och placering, bygg och de olika myndigheterna med anknytning till mitt arbete. Med detta synsätt var valet, att agera under mörkblå flagg, naturligt - Sotheby´s International Realty är ett självklart bolag.

  Intresseanmälan