Close icon
Saltsjöbaden / Rösunda
9 rok
213 + 99 kvm
Tomt 1.952 kvm

Generöst, barnvänligt och stilrent vid Hotellviken i Saltsjöbaden

Mycket välplanerad villa om 8-9 r o k varav 6 sovrum på generös och barnvänlig tomt med underbart soligt läge vid Hotellviken med fina promenadstråk utmed vattnet. Här erbjuds bl a vardagsrum med en takhöjd på 2,75 meter och en storslagen öppen spis. Huset har genomgående trägolv samt jämtländsk kalksten på golven samt ett praktiskt suterrängplan. Kommunikationer, restauranger, bad och tennisbanor finns på ett par minuters gångavstånd.

Intresseanmälan
Stäng

Intresseanmälan

   

  Planritningar och kartor

  (1/4)

  (2/4)

  (3/4)

  (4/4)

  Planritningar och kartor

  Ingrid Niclason

  Registrerad fastighetsmäklare | Fil. kand

  +46 (0) 705-72 99 66

  ingrid.n@sothebysrealty.se

  Med 25 år i branschen och över 500 sålda hem kan ni tryggt lämna över er bostadsförsäljning till mig. Jag är med er hela vägen och tar hand om både stort och smått. Min erfarenhet och kunskap visar sig i mina nöjda kunder och goda rekommendationer. Tillsammans med Skeppsholmen Sotheby’s i särklass bästa marknadsföring är detta en oslagbar kombination.

  Jag har en femårig högskoleutbildning och har arbetat med marknadsföring innan jag tog steget att utbilda mig till fastighetsmäklare. I mitt yrke får mitt intresse att hjälpa andra på ett tryggt och professionellt sätt blomma ut. Välkommen att kontakta mig, i vilket skede du än befinner dig i inför en stundande försäljning. 

  Intresseanmälan