Close icon
Saltsjö-Duvnäs
12 rok
589 + 64 kvm
Tomt 3.263 kvm

Anrik prästgård på sjötomt med 20 minuter till Stockholms innerstad

Gamla Prästgården i Saltsjö-Duvnäs bär på en spännande historia som sträcker sig tillbaka till 1600-talet. Belägen på en förtrollande udde med enastående utsikt över Duvnäsviken, erbjuder denna unika fastighet en omsorgsfullt bevarad atmosfär och moderna bekvämligheter. Med en total yta på cirka 600 kvadratmeter som imponerar med god bekvämlighet och skyddat läge.

Ateljén är ett konstnärligt utrymme med en vacker kakelugn och en takhöjd på imponerande 4,55 meter. Köket, signerat Minotti Cucine, är en plats där modern elegans möter funktion och är idealisk för stora sammankomster. Matsalen, inredd år 1917, utstrålar klassisk charm och har utgång till trädgården genom vackra franska dörrar.

Fastighetens byggnader omfamnar tomten från tre sidor och skapar en privat oas med pool och egen brygga. Nästan varje rum erbjuder en bedårande havsutsikt. Vid entrén välkomnas besökare av en elegant kopparlanternin. Den charmigt eleganta fasaden pryds av kolonner, pilastrar och vackra fönster som klär byggnaden med stil.

Tomten smälter harmoniskt samman med omgivande natur och sluttar mjukt ned mot vattnet, flankerad av två 1700-tals paviljonger. Saltsjö-Duvnäs, beläget endast 20 minuters bilresa från Stockholms pulserande Stureplan, kombinerar stadslivets bekvämligheter med skärgårdens lugn och skönhet.

Kontakta Michael Preber för mer information.

Intresseanmälan
Stäng

Intresseanmälan

   

  Michael Preber

  Registrerad fastighetsmäklare | Civilekonom

  +46 (0) 709-39 01 90

  michael.p@sothebysrealty.se

  Michael har arbetat som fastighetsmäklare i mer än 20 år och har stor erfarenhet med över 1 000 sålda bostäder. Med ett flertal försäljningsrekord och toppnoteringar har Michael blivit omnämnd i ett stort antal tidningar då han bl.a. sålde flera av de dyraste villorna och våningarna de senast åren.

  Michael säljer från den lilla fina ettan till paradvåningar och villor och han är specialiserad på kvalitetsbostäder som har det där lilla extra. Michael är även civilekonom och skrev sin magisteruppsats om de psykologiska faktorer som påverkar bostadsmarknaden.

  Intresseanmälan