Close icon
Lidingö
10 rok
338 + 27 kvm
Tomt 1.086 kvm

Arkitektritat designhus med pool i attraktiva Herserud

Med ett mycket attraktivt läge på Norra Lidingö finner du detta modernistiska topprenoverade hus med en totalyta om 353 kvm + 12 kvm. Gjuten pool med stor gräsmatta ligger detta drömhus med inbjudande terrasser, fantastiska sällskapsytor och stora fönsterpartier. Ett fantastiskt boende som ger ett synnerligen väl samlat intryck med sina raka linjer, perfekt design och genomgående omsorgsfullt utvalda material av högsta kvalitet och där varje detalj präglas.

Intresseanmälan
Stäng

Intresseanmälan

   

  Michael Preber

  Registrerad fastighetsmäklare | Civilekonom

  +46 (0) 709-39 01 90

  michael.p@sothebysrealty.se

  Michael har arbetat som fastighetsmäklare i närmare 20 år och har stor erfarenhet med över 1 000 sålda bostäder. Med ett flertal försäljningsrekord och toppnoteringar har Michael blivit omnämnd i ett stort antal tidningar då han bl.a. sålde flera av de dyraste villorna och våningarna i Sverige under 2020-2022.

  Michael säljer från den lilla fina ettan till paradvåningar och villor och han är specialiserad på kvalitetsbostäder som har det där lilla extra. Michael är även civilekonom och skrev sin magisteruppsats om de psykologiska faktorer som påverkar bostadsmarknaden.

  Intresseanmälan