Close icon
Lidingö
12 rok
358 + 187 kvm
Tomt 1.868 kvm

Drömboende i attraktiva Herserud på Lidingö

Villan om 545 kvm är belägen i det eftertraktade området Herserud på Lidingö, endast 10 minuter till Stureplan, vilket gör pendlingen till city smidig och snabb. Här får du en lugn och naturskön miljö utan att behöva kompromissa med närheten till stadens puls.
Välkommen till denna vackra och stora familjevilla med allt du kan önska dig. Med sina flera altaner och en generös tomt som erbjuder plats för en pool, är detta hemmet för dig som vill ha både stil och komfort.
Huset har ett rymligt dubbelgarage som ger gott om plats för flera bilar och förvaringsbehov. Den stora tomten ger utrymme för både lek och avkoppling, perfekt för familjeliv och sociala tillställningar.

Kontakta Michael Preber för mer information.

Intresseanmälan
Stäng

Intresseanmälan

   

  Michael Preber

  Registrerad fastighetsmäklare | Civilekonom

  +46 (0) 709-39 01 90

  michael.p@sothebysrealty.se

  Michael har arbetat som fastighetsmäklare i mer än 20 år och har stor erfarenhet med över 1 000 sålda bostäder. Med ett flertal försäljningsrekord och toppnoteringar har Michael blivit omnämnd i ett stort antal tidningar då han bl.a. sålde flera av de dyraste villorna och våningarna de senast åren.

  Michael säljer från den lilla fina ettan till paradvåningar och villor och han är specialiserad på kvalitetsbostäder som har det där lilla extra. Michael är även civilekonom och skrev sin magisteruppsats om de psykologiska faktorer som påverkar bostadsmarknaden.

  Intresseanmälan