Close icon
Östermalm
3 rok
128 kvm
4.699 kr/mån

Drömvåning på Strandvägen med sjöutsikt och stora utvecklingsmöjligheter

I det anrika Bünsowska huset på Strandvägen 31 finner du denna unika bostad, belägen högst upp med en spektakulär sjöutsikt. Här bor du med omedelbar närhet till Djurgårdens natursköna omgivningar och rekreationsmöjligheter. Denna bostad ligger i ett av Stockholms mest eftertraktade områden, med Djurgårdens grönska och promenadstråk alldeles runt hörnet, samt nära Dramaten och Stureplans shopping. Njut av naturen, besök museer, eller ta en promenad längs vattnet, allt inom gångavstånd från ditt hem. Det finns eventuellt möjlighet att bygga en terrass eller altan samt att köpa loss det intilliggande trapphuset.

Intresseanmälan
Stäng

Intresseanmälan

   

  Planritningar och kartor

  Planlösning (1/2)

  Alternativ planlösning (2/2)

  Ladda ned (PDF)

  Planritningar och kartor

  Planlösning

  Alternativ planlösning

  Ladda ned (PDF)

  Michael Preber

  Registrerad fastighetsmäklare | Civilekonom

  +46 (0) 709-39 01 90

  michael.p@sothebysrealty.se

  Michael har arbetat som fastighetsmäklare i mer än 20 år och har stor erfarenhet med över 1 000 sålda bostäder. Med ett flertal försäljningsrekord och toppnoteringar har Michael blivit omnämnd i ett stort antal tidningar då han bl.a. sålde flera av de dyraste villorna och våningarna de senast åren.

  Michael säljer från den lilla fina ettan till paradvåningar och villor och han är specialiserad på kvalitetsbostäder som har det där lilla extra. Michael är även civilekonom och skrev sin magisteruppsats om de psykologiska faktorer som påverkar bostadsmarknaden.

  Intresseanmälan