Close icon
Stäng
6 rok
135 kvm
Tomt 188 kvm

En blomstrande idyll i centrala Grebbestad

På den rogivande Baggegatan i centrala Grebbestad stoltserar detta vackra Skärgårdshus anno 1850-talet. Här lever man i ett sommarparadis, runt hörnet kan man inhandla färskt bröd från populära Sjögrens i Backen för att sedan avnjuta frukosten på den härliga terrassen med utsikt över den egna parkliknande trädgården som är anlagd intill huset. Huset har under senare tid genomgått en omfattande och genomtänkt renovering. Parken och trädgården är välplanerad och blomstrande, perfekt för härliga grillkvällar och utomhusaktiviteter.

Huset har renoverats med syfte att bevara den härliga skärgårdsstilen men ändå få till gedigna sällskapsytor och sovrum. Taket har lyfts i ena sovrummet för att få det ännu rymligare men ändå ha samma stil. Detta paradis består av två fastigheter där den ena fastigheten är bebyggd och den andra fastigheten utgör den vackra anlagda trädgården.

Intresseanmälan
Stäng

Intresseanmälan

   

  Mathias Martinsson

  Registrerad fastighetsmäklare | Regionchef Västra och Södra Sverige

  +46 (0) 739-82 89 04

  mathias.m@sothebysrealty.se

  Mathias har ett stort fokus på service, kvalitet och att alla ska känna sig nöjda med affären så att inget lämnas åt slumpen. Tillgänglighet är ytterligare ett ledord för Mathias då det är viktigt med snabb återkoppling för att smida medan järnet är varmt. Erfarenhet och skicklighet som krävs i denna typ av affärer får man bara genom att genomföra många affärer.

  Under hela Mathias uppväxt och in i vuxen ålder har idrott varit en betydande del i hans liv, men nu för tiden är yrket hans sport. Att ständigt nå nya försäljningsrekord och överträffa kunders förväntningar är något Mathias brinner för. Tack vare hans engagemang, driv och tid som han lägger ner på sina affärer kan han garantera bästa möjliga resultat.

  Malin Ryling

  Registrerad fastighetsmäklare | Civilekonom

  +46 (0) 739-82 80 38

  malin.r@sothebysrealty.se

  Jag har arbetat på Skeppsholmen Sotheby´s International Realty sedan 2014 och stormtrivs. Jag älskar fastigheter och att möta nya människor. Jag har arbetat inom både bygg och försäljning och trivs väldigt bra som fastighetsmäklare då jag gillar att ständigt utmana mig själv, både kunskapsmässigt och försäljningsmässigt.

  Jag är uppväxt på Orust, men bor i Göteborg. Jag tror på att kraftfull exponering av högsta klass är prisdrivande. Tack vare vårt samarbete med Sotheby´s kan vi erbjuda en marknadsföring av högsta klass så väl lokalt, nationellt, som internationellt för att öka dina chanser till en lyckad affär samt ett maximerat försäljningspris.

  Planritningar och kartor

  (1/2)

  (2/2)

  Planritningar och kartor

  Intresseanmälan