Close icon
Edsviken/Stockholm
7 rok
253 + 12 kvm
Tomt 1.036 kvm

Exklusiv villa med magnifik sjöutsikt och tillgång till brygga

Exklusiv villa med enastående sjöutsikt, utmärkt design och med en elegant blandning av trä, betong och sten. De stora fönstren smälter samman inom- och utomhusmiljön på ett naturligt sätt och skapar en fantastisk atmosfär. Matsalen har en takhöjd på mer än fem meter, med stora ateljéfönster som släpper in massor av naturligt ljus. En vacker trädgård med växthus, flera uteplatser, planteringar och smakfull belysning ger en fridfull och avslappnad atmosfär. På taket finns en terrass med vidsträckt utsikt över vattnet samt sol till sen kväll. Villan erbjuder fyra sovrum och fyra badrum varav ett med ångbastu, ett elegant kök med högkvalitativa vitvaror från Gaggenau samt stora sällskapsytor. All inredning, såsom kök, badrum, garderober och bokhyllor är specialritad och platsbyggd. Därutöver finns ett garage med laddbox för elbil. Det här boendet ger ett synnerligen väl samlat intryck med sina eleganta raka linjer och perfekt design.

Intresseanmälan
Stäng

Intresseanmälan

   

  Planritningar och kartor

  (1/4)

  (2/4)

  (3/4)

  (4/4)

  Planritningar och kartor

  Michael Preber

  Registrerad fastighetsmäklare | Civilekonom

  +46 (0) 709-39 01 90

  michael.p@sothebysrealty.se

  Michael har arbetat som fastighetsmäklare i närmare 20 år och har stor erfarenhet med över 1 000 sålda bostäder. Med ett flertal försäljningsrekord och toppnoteringar har Michael blivit omnämnd i ett stort antal tidningar då han bl.a. sålde flera av de dyraste villorna och våningarna de senast åren.

  Michael säljer från den lilla fina ettan till paradvåningar och villor och han är specialiserad på kvalitetsbostäder som har det där lilla extra. Michael är även civilekonom och skrev sin magisteruppsats om de psykologiska faktorer som påverkar bostadsmarknaden.

  Intresseanmälan