Close icon
Stäng
Lomma - Lilla Lomma
10 rok
299 + 277 kvm
Tomt 5.072 kvm

Magnifik villa i Lomma med pool & parkliknande tomt

I attraktiva Lomma längs med Öresundskusten finns här möjlighet till ett mycket representativt hus med fantastisk trädgård. Ursprungligen från slutet av 1800-talet med bevarade detaljer. Charm, karaktär, många rum och fina utvecklingsmöjligheter. Tomten är generös och erbjuder härlig växtlighet, öppna gräsytor, poolområde, orangeri och en damm. Lomma rankas som Sveriges bästa kommun att bo i, här erbjuds en härlig blandning av strandbad, småbåtshamn, service och restaurangliv, moderna och småskaliga bostadskvarter, aktivt fritidsliv samt erkänt bra skolor. Strategiskt läge mycket nära Lund och Malmö samt bekvämt pendlingsavstånd till Helsingborg och Köpenhamn.

Intresseanmälan
Stäng

Intresseanmälan

   

  Mikael Ortolanis

  Reg fastighetsmäklare | Transaktionsrådgivare | Civilingenjör | Kontorsansvarig Malmö

  +46 (0) 736-15 02 20

  mikael.o@sothebysrealty.se

  Mikael har arbetat inom fastighetsbranschen och som fastighetsmäklare i närmare 20 år. Han har en lång bakgrund inom high-end-segmentet och nyproduktion samt erfarenhet från internationellt mäkleri i Marbella, Spanien.

  Mikael har även arbetat som kommersiell transaktionsrådgivare för ett av Sveriges största rådgivningsbolag. Han har genomfört många rekordförsäljningar och representerat några av marknadens mest exklusiva bostäder och nyproduktioner.

  Som mäklare är Mikael mycket sälj- och resultatorienterad och drivs av nöjda kunder. Han är engagerad och proaktiv och levererar en mycket pålitlig tjänst med fokus på att slutföra affären.

  Mikael har en civilingenjörsexamen från KTH i Stockholm där han studerade Bygg-och fastighetsekonomi. Mikael är ursprungligen från Stockholm men bor idag med fru och två döttrar i vackra Lomma i sydvästra Skåne.

  Skeppsholmen Sotheby´s erbjuder marknadens starkaste marknadsföringspaket, både digitalt och i tryckt media, samt ett mycket brett nationellt och globalt nätverk. Oavsett om ni som kund önskar en publik eller diskret försäljning så erbjuder vi de bästa förutsättningarna för en lyckad affär. 

  Välkommen att kontakta mig!

  Intresseanmälan