Close icon
Saltsjö-Duvnäs
4 rok
138 kvm
Tomt 924 kvm

Genuint och bedårande på sjötomt i Saltsjö-Duvnäs

Detta unika hus, ursprungligen från 1800-talet som har funnits i samma släkts ägo i generationer erbjuder ett stillsamt boende vid den egna lilla idylliska viken. Den rofyllda sjötomten är omgiven av mjuka klippor som ger en naturligt fridfull atmosfär. Trädgården är omhändertagen med omsorg, inramad av prydliga häckar och ståtliga ekar som ger skugga under soliga dagar.

Husets interiör pryds av charmiga kakelugnar, vilket skapar en mysig och hemtrevlig atmosfär. Det gedigna faluröda trähuset har stått emot tidens tand och fortsätter att charma med sin rustika stil.
Det finns garage och förråd på den plana tomten.

Detta hus erbjuder närhet till både natur och stadsliv. Saltsjö-Duvnäs är ett lugnt område med bra kommunikationer till centrala Stockholm och närliggande butiker för alla dagliga behov.

Intresseanmälan
Stäng

Intresseanmälan

   

  Planritningar och kartor

  (1/4)

  (2/4)

  (3/4)

  (4/4)

  Planritningar och kartor

  Ingrid Niclason

  Registrerad fastighetsmäklare | Fil. kand

  +46 (0) 705-72 99 66

  ingrid.n@sothebysrealty.se

  Med 25 år i branschen och över 500 sålda hem kan ni tryggt lämna över er bostadsförsäljning till mig. Jag är med er hela vägen och tar hand om både stort och smått. Min erfarenhet och kunskap visar sig i mina nöjda kunder och goda rekommendationer. Tillsammans med Skeppsholmen Sotheby’s i särklass bästa marknadsföring är detta en oslagbar kombination.

  Jag har en femårig högskoleutbildning och har arbetat med marknadsföring innan jag tog steget att utbilda mig till fastighetsmäklare. I mitt yrke får mitt intresse att hjälpa andra på ett tryggt och professionellt sätt blomma ut. Välkommen att kontakta mig, i vilket skede du än befinner dig i inför en stundande försäljning. 

  Intresseanmälan