Close icon
Kungsladugård
13 rok
364 + 47 kvm
Tomt 988,5 kvm

Härlig och rymlig villa i Kungsladugård med många möjligheter

Med ett mycket bra läge gränsande mot Slottsskogen och vacker insynsskyddad tomt i västerläge ligger denna rymliga villa på 364+47 kvm plus dubbelgarage om cirka 40 kvm från 1945 med många möjligheter. Huset disponeras idag som tre lägenheter och flera rum, spaavdelning och tvättavdelning på suterrängplanet. Löpande renoveringar genom åren. Fjärrvärme ger låga driftskostnader. Detta är ett av fåtalet hus som gränsar mot Slottsskogen.

Intresseanmälan
Stäng

Intresseanmälan

   

  Stefan Essunger

  Registrerad fastighetsmäklare | Civilekonom

  +46 (0) 739-82 80 34

  stefan.e@sothebysrealty.se

  Jag har studerat juridik & ekonomi vid Göteborgs universitet och arbetade 17 år inom bank och telefoni innan jag 2004 börja arbeta som fastighetsmäklare. Med mina 3 högskoleexamen och erfarenhet i bagaget har jag det som krävs för en bra fastighetsmäklare. När chansen dök upp att arbeta på Skeppsholmen Sotheby´s International Realty fanns det inga tvivel.

  Mitt viktigaste råd är att hålla fokus på det som är betydelsefullt, nämligen marknadsföring, kunskap och engagemang. Framförallt hur mycket som finns kvar efter att fastighetsmäklaren tagit sitt och inte en halv procentenhet hit eller dit på arvodet. Det är den fastighetsmäklare som erbjuder bäst marknadsföring  som kommer att ge er högst försäljningspris.

  Intresseanmälan