Close icon
Långedrag
8 rok
325 + 22 kvm
Tomt 1.003 kvm

Hus i toppskick med fantastiska uteplatser och pool

När man tar stegen upp från garaget mot huset möts man av något som närmast kan beskrivas som en italiensk piazza. Med underbara stenlagda uteplatser där träden har fått stå kvar på sina ställen, grönskande häckar och ljuvliga blommor ramas tomten in på ett fantastiskt sätt och skapar en atmosfär utöver det vanliga.
Som kronjuvel i trädgården står ett orangeri byggt 2020 med platsbyggda bänkar och en iögonfallande kamin som gör att detta är ett rum som kan användas året om.
I en annan helt insynsskyddad del av trädgården ligger poolen. Även här inbäddat bland lummiga buskar, grönskande träd och häftigt stensatta uteplatser.
Detta är ett hus och en trädgård gjord för både stora sammankomster med vänner och familj som för de lugna dagarna när man behöver koppla av.

Intresseanmälan
Stäng

Intresseanmälan

   

  Planritningar och kartor

  (1/5)

  (2/5)

  (3/5)

  (4/5)

  (5/5)

  Planritningar och kartor

  Mathias Martinsson

  Registrerad fastighetsmäklare | Regionchef Västra och Södra Sverige

  +46 (0) 739-82 89 04

  mathias.m@sothebysrealty.se

  Mathias har ett stort fokus på service, kvalitet och att alla ska känna sig nöjda med affären så att inget lämnas åt slumpen. Tillgänglighet är ytterligare ett ledord för Mathias då det är viktigt med snabb återkoppling för att smida medan järnet är varmt. Erfarenhet och skicklighet som krävs i denna typ av affärer får man bara genom att genomföra många affärer.

  Under hela Mathias uppväxt och in i vuxen ålder har idrott varit en betydande del i hans liv, men nu för tiden är yrket hans sport. Att ständigt nå nya försäljningsrekord och överträffa kunders förväntningar är något Mathias brinner för. Tack vare hans engagemang, driv och tid som han lägger ner på sina affärer kan han garantera bästa möjliga resultat.

  Intresseanmälan