Close icon
Stortorp
6 rok
181 + 78 kvm
Tomt 1.732 kvm

Strandtomt vid Drevviken i Stockholms kommun

Välkommen till denna klassiska 60-talsvilla, som står vid strandkanten av det glittrande vattnet i Drevviken. Här väntar ett boende utöver det vanliga med strandtomt, uterum, sjöstuga och egen brygga.

Stortorp är ett attraktivt villaområde beläget i Stockholms kommun endast 20 min från city med naturskönt läge och ändå nära till både kommunikationer och det mesta man behöver för ett bekvämt vardagsliv inom kort avstånd.

Från huset är det promenadavstånd till buss som går till Farsta eller upp till Trångsund centrum med pendeltåg. Närhet till populära skolor som Adolf Fredriks musikklasser och Internationella Engelska skolan. Flera förskolor finns i området samt den välkända Stortorpshallen där hockey- och konståkningsföreningen huserar.

Fastighetens läge med sjön Drevviken och Naturreservatet runt hörnet samt den gemensamma badstranden öppnar för ett aktivt natur och sjöliv.

Intresseanmälan
Stäng

Intresseanmälan

   

  Greger Ålund

  Registrerad fastighetsmäklare

  +46 (0) 739-83 80 16

  greger.a@sothebysrealty.se

  Jag har lång erfarenhet av mäkleri och har sålt åtskilliga villor och sjöställen på såväl fastland som öar. Jag betraktar varje uppdrag som ett hedersuppdrag och får vara med när kunderna gör sitt livs affär. Det är ett förtroende jag värderar högt.

  Alla uppdrag är unika för mig, jag skräddarsyr efter kundens behov och önskemål. Jag kan erbjuda maximal exponering, både i dagspress och digitalt eller den diskreta vägen via vårt väl uppdaterade kundregister. Skall du sälja din villa, sjöställe eller boende utöver det vanliga är du välkommen att kontakta mig!

  Intresseanmälan