Close icon
Östermalm
7 rok
222 kvm
10.383 kr/mån

Magnifik hörnvåning vid Sibyllegatan & Östermalmsgatan

Topprenoverad sällskapsvåning med stora social ytor och upp till 6 sovrum. Lägg dessutom till tre kompletta badrum, balkong, kakelugn, stjärnparkett och mängder av välbevarade sekelskiftesdetaljer. Ett utsökt exempel på en lyckad renovering med respekt för tidsepoken. Högt belägen på tre trappor med ett fantastiskt ljusinflöde tack vare mängder av fönster mot både Sibyllegatan och Östermalmsgatan. Möjlighet att hyra ut del av våningen som en separat lägenhet med egen ingång och badrum.

Intresseanmälan
Stäng

Intresseanmälan

   

  Planritningar och kartor

  Planritningar och kartor

  Peter Frisell

  Registrerad fastighetsmäklare

  +46 (0) 709-78 78 33

  peter.f@sothebysrealty.se

  Min enkla filosofi är att hela tiden vara den mäklare jag själv skulle anlita vid en försäljning. Att bara leverera det som förväntas lämnar aldrig ett bestående intryck. Det är först när du ger det där lilla extra och överträffar andras förväntningar som kundrelationer lyfter till nya höjder!

  Jag har arbetat i nära 30 år med kvalificerad försäljning i olika branscher, en erfarenhet som jag självklart tagit med mig in i fastighetsbranschen. Allt ifrån mitt arbete som vinagent i Frankrike till min tid som finansiell rådgivare och försäkringsmäklare. Sotheby´s globala nätverk och starka marknadsföring saknar konkurrens. Varför nöja sig med mindre?

  Intresseanmälan