Close icon
Norra Lidingö
10 rok
270 + 117 kvm

Magnifik villa högst upp på Torsvikshöjden på Lidingö

Villa Pyrus 10 är en imponerande villa designad av den prisbelönta arkitektbyrån Ström Architects. Den är belägen på toppen av Torsvikshöjden, längst in på en skyddad återvändsgränd med en panoramautsikt över Islingeviken och Islingedalen.

Denna magnifika villa omfattar totalt 387 kvadratmeter, fördelat på två våningar och en souterrängvåning, samt en takterrass på 65 kvadratmeter. Villa Pyrus 10 utmärker sig genom sin innovativa design och banbrytande arkitektur.

Kontakta Michael Preber för mer information.

Intresseanmälan
Stäng

Intresseanmälan

   

  Michael Preber

  Registrerad fastighetsmäklare | Civilekonom

  +46 (0) 709-39 01 90

  michael.p@sothebysrealty.se

  Michael har arbetat som fastighetsmäklare i mer än 20 år och har stor erfarenhet med över 1 000 sålda bostäder. Med ett flertal försäljningsrekord och toppnoteringar har Michael blivit omnämnd i ett stort antal tidningar då han bl.a. sålde flera av de dyraste villorna och våningarna de senast åren.

  Michael säljer från den lilla fina ettan till paradvåningar och villor och han är specialiserad på kvalitetsbostäder som har det där lilla extra. Michael är även civilekonom och skrev sin magisteruppsats om de psykologiska faktorer som påverkar bostadsmarknaden.

  Intresseanmälan