Close icon
Saltsjö-Duvnäs/Nacka
10 rok
310 + 172 kvm
Tomt 1.786 kvm

Mycket eftertraktat läge med sjötomt och brygga på Duvnäs udde med havet och naturen som granne

Mycket eftertraktat sjöläge på Duvnäs Udde med en unik och påkostad villa om nästan 500 kvm endast några meter ifrån vattnet där alla rum har havsutsikt. Fastigheten erbjuder en av de mest eftertraktade sjötomterna i Stockholm med en imponerande hög standard. Exklusiva materialval som teak, handslaget tegel, stora glaspartier och en modern kubisk design skapar en nästintill närvarande sammansmältning av naturen, himlen och havet. Detta hem utgör ett arkitektoniskt mästerverk där omsorgsfullt utformade rum och miljöer skapar en överlägsen boendemiljö.

Denna drömliknande fastighet inkluderar en trädgård med varierande växlighet och generöst trädäck framför vattnet och brygga med bra förtöjning för båtar. Här erbjuds en fantastisk och sjönära livsstil samtidigt som du har närhet till Stockholms innerstad.

Intresseanmälan
Stäng

Intresseanmälan

   

  Michael Preber

  Registrerad fastighetsmäklare | Civilekonom

  +46 (0) 709-39 01 90

  michael.p@sothebysrealty.se

  Michael har arbetat som fastighetsmäklare i mer än 20 år och har stor erfarenhet med över 1 000 sålda bostäder. Med ett flertal försäljningsrekord och toppnoteringar har Michael blivit omnämnd i ett stort antal tidningar då han bl.a. sålde flera av de dyraste villorna och våningarna de senast åren.

  Michael säljer från den lilla fina ettan till paradvåningar och villor och han är specialiserad på kvalitetsbostäder som har det där lilla extra. Michael är även civilekonom och skrev sin magisteruppsats om de psykologiska faktorer som påverkar bostadsmarknaden.

  Intresseanmälan