Close icon
Falsterbo
5 rok
195 kvm
Tomt 1.050 kvm

Nybyggd enplansvilla med pool och fritt läge mot hästhagarna

På lugn gata, i lummigt kvarter, ligger denna nybyggda enplansvilla med närhet till både strand och de karaktäristiska hästhagarna i Falsterbo. Knappt 200 rymliga kvadrat färdigställda 2023 i bekväm och öppen planlösning. Huset har en härlig rymd med generös takhöjd och en extra förhöjd del över allrum och kök med fantastiskt ljusinsläpp. Härliga vyer från de sociala ytorna över vacker poolen och inte minst de stora hagarna där solen sakta sänker sig under sköna sommarkvällar.

Intresseanmälan
Stäng

Intresseanmälan

   

  Planritningar och kartor

  Planritningar och kartor

  Markus Hultman

  Registrerad fastighetsmäklare | Kontorsansvarig Skanör-Falsterbo

  +46 (0) 739-82 80 04

  markus.h@sothebysrealty.se

  Varje uppdrag är ett förtroende, jag gör mitt yttersta genom hela affärsprocessen. Det resulterar ofta i långsiktiga kundrelationer. Genom att vara lyhörd och engagerad tar jag mig an affären med maximalt fokus. Varje försäljning är unik och tillsammans utformar vi en försäljningsplan baserad på bostadens karaktär, Er situation och det aktuella marknadsläget.

  Strategi & timing är ledord för en lyckad affär. För att lyckas skapa de bästa förutsättningarna har jag kontakt med flera angränsande branscher som bank och placering, bygg och de olika myndigheterna med anknytning till mitt arbete. Med detta synsätt var valet, att agera under mörkblå flagg, naturligt - Sotheby´s International Realty är ett självklart bolag.

  Intresseanmälan