Close icon
Stäng
Malmö - Fridhem
12 rok
393 + 187 kvm
Tomt 1.830 kvm

Representativ fastighet med hörntomt i sydväst i attraktiva Fridhem

Fridhem är Malmös mest exklusiva bostadsområde med eleganta och påkostade villor endast ett stenkast från Ribersborgsstranden. I ett fantastiskt läge i ett av områdets mer lugna kvarter finner ni detta generösa och representativa bostadshus. Fastigheten ligger i ett öppet hörnläge med enkel access till Öresunds vatten och vackra promenadstråk. Huset erbjuder en totalarea om ca 600 kvm, varav boarea om drygt 390 kvm fördelat över två våningsplan. Grönskande plan tomt om ca 1.830 kvm, perfekt beläget i sydväst med sol hela dagen och kvällen. Huset omfattar två våningsplan, källarplan och inredningsbar vind. Huset är ett gediget bygge med många bevarade originaldetaljer. Här erbjuds generösa ytor, många rum, vackra fönsterpartier och fungerande eldstäder. Många privata parkeringsmöjligheter i garage och direkt utanför bostadsentrén. Välkommen till möjligheternas hus.

Intresseanmälan
Stäng

Intresseanmälan

   

  Mikael Ortolanis

  Reg fastighetsmäklare | Transaktionsrådgivare | Civilingenjör | Kontorsansvarig Malmö

  +46 (0) 736-15 02 20

  mikael.o@sothebysrealty.se

  Mikael har arbetat inom fastighetsbranschen och som fastighetsmäklare i närmare 20 år. Han har en lång bakgrund inom high-end-segmentet och nyproduktion samt erfarenhet från internationellt mäkleri i Marbella, Spanien.

  Mikael har även arbetat som kommersiell transaktionsrådgivare för ett av Sveriges största rådgivningsbolag. Han har genomfört många rekordförsäljningar och representerat några av marknadens mest exklusiva bostäder och nyproduktioner.

  Som mäklare är Mikael mycket sälj- och resultatorienterad och drivs av nöjda kunder. Han är engagerad och proaktiv och levererar en mycket pålitlig tjänst med fokus på att slutföra affären.

  Mikael har en civilingenjörsexamen från KTH i Stockholm där han studerade Bygg-och fastighetsekonomi. Mikael är ursprungligen från Stockholm men bor idag med fru och två döttrar i vackra Lomma i sydvästra Skåne.

  Skeppsholmen Sotheby´s erbjuder marknadens starkaste marknadsföringspaket, både digitalt och i tryckt media, samt ett mycket brett nationellt och globalt nätverk. Oavsett om ni som kund önskar en publik eller diskret försäljning så erbjuder vi de bästa förutsättningarna för en lyckad affär. 

  Välkommen att kontakta mig!

  Intresseanmälan