Close icon
Malmö - Fridhem
12 rok
425 + 313 kvm
Tomt 2.000 kvm

Mycket representativ fastighet på ett av Fridhems bästa lägen

Fridhem är Malmös mest exklusiva bostadsområde med eleganta och påkostade villor endast ett stenkast från Ribersborgsstranden. I ett av områdets mest attraktiva kvarter finner ni detta mycket generösa och representativa bostadshus från tidigt 1920-tal. Huset går i klassisk engelsk stil och erbjuder en totalarea om ca 740 kvm, varav boarea om 425 kvm. Grönskande och parkliknande tomt om dryga 2.000 kvm med pool, perfekt beläget i sydväst med sol hela dagen och kvällen. Huset omfattar två våningsplan, källarplan och delvis inredd vind. Huset är ett gediget bygge med bevarade tidsenliga originaldetaljer som blyinfattade fönster, fiskbensparkett, eleganta fönsterpartier och burspråk, bröstpaneler och stuckaturer samt vackra eldstäder. Fantastiska möjligheter att vidare utveckla vinds- och källardel. Huset har en spännande historia och har tidigare endast bebotts av två familjer. Välkomna till detta unika tillfälle.

Intresseanmälan
Stäng

Intresseanmälan

   

  Mikael Ortolanis

  Reg fastighetsmäklare | Transaktionsrådgivare | Civilingenjör | Kontorsansvarig Malmö

  +46 (0) 736-15 02 20

  mikael.o@sothebysrealty.se

  Mikael har arbetat inom fastighetsbranschen och som fastighetsmäklare i närmare 20 år. Han har en lång bakgrund inom high-end-segmentet och nyproduktion samt erfarenhet från internationellt mäkleri i Marbella, Spanien.

  Mikael har även arbetat som kommersiell transaktionsrådgivare för ett av Sveriges största rådgivningsbolag. Han har genomfört många rekordförsäljningar och representerat några av marknadens mest exklusiva bostäder och nyproduktioner.

  Som mäklare är Mikael mycket sälj- och resultatorienterad och drivs av nöjda kunder. Han är engagerad och proaktiv och levererar en mycket pålitlig tjänst med fokus på att slutföra affären.

  Mikael har en civilingenjörsexamen från KTH i Stockholm där han studerade Bygg-och fastighetsekonomi. Mikael är ursprungligen från Stockholm men bor idag med fru och två döttrar i vackra Lomma i sydvästra Skåne.

  Skeppsholmen Sotheby´s erbjuder marknadens starkaste marknadsföringspaket, både digitalt och i tryckt media, samt ett mycket brett nationellt och globalt nätverk. Oavsett om ni som kund önskar en publik eller diskret försäljning så erbjuder vi de bästa förutsättningarna för en lyckad affär. 

  Välkommen att kontakta mig!

  Intresseanmälan