Close icon
Östermalm
6 rok
168 kvm
9.240 kr/mån

Sekelskiftesvåning med attraktivt läge med fri utsikt i närheten av Karlaplan och Djurgården

Sekelskiftesvåning med ett högt läge med fri utsikt, fyra rymliga sovrum och ett rum med separat ingång. De fyra ståtliga kakelugnarna ger inte bara en unik atmosfär och vackra detaljer. Vackra spegeldörrar och höga golvlister är exempel på detaljer som ger detta hem en tidlös elegans.
Läget i denna vackra fastighet från 1896 där du har nära både till Karlaplan och Djurgården, vilket ger dig tillgång till både stadsliv och grönområden.¨

Kontakta Michael Preber för mer information.

Intresseanmälan
Stäng

Intresseanmälan

   

  Planritningar och kartor

  RITNING

  Planritningar och kartor

  RITNING

  Michael Preber

  Registrerad fastighetsmäklare | Civilekonom

  +46 (0) 709-39 01 90

  michael.p@sothebysrealty.se

  Michael har arbetat som fastighetsmäklare i mer än 20 år och har stor erfarenhet med över 1 000 sålda bostäder. Med ett flertal försäljningsrekord och toppnoteringar har Michael blivit omnämnd i ett stort antal tidningar då han bl.a. sålde flera av de dyraste villorna och våningarna de senast åren.

  Michael säljer från den lilla fina ettan till paradvåningar och villor och han är specialiserad på kvalitetsbostäder som har det där lilla extra. Michael är även civilekonom och skrev sin magisteruppsats om de psykologiska faktorer som påverkar bostadsmarknaden.

  Intresseanmälan