Close icon
6 rok
207 + 37 kvm
Tomt 1.620 kvm

Smakfull villa på sjötomt med egen brygga

Villa på 244 kvm totalarea byggd 2010 i två plan på insynsskyddad sjötomt. Fyra sovrum varav en master suite med bastu och sjöutsikt från nästan alla rum. Dubbelgarage med golvvärme och gästhus med alla bekvämligheter. Lugna färger och kvalitativa materialval med klinker samt gedigna trägolv. Sociala ytor på entréplan med rymligt kök, matsal och sällskapsrum i öppen planlösning. Utgång till stor altan som sträcker sig längst med våningsplanets långsida mot vattnet. Nedre plan har även en rymlig hall med klinkergolv med ett badrum i anslutning. Dubbelgaraget nås genom tvättstugan.

På övre plan finns ett stort sällskapsrum med balkong mot Magelungen samt en generös master suite med separat badrum med bastu och dressingroom. Sovrummet likväl bastun har strålande sjöutsikt. Stora fönsterpartier på båda planen tar tillvara på den strandnära placeringen och närheten till vattnet. Villan har renoverats invändigt under 2023 med nya ytskikt. Energieffektivt hus med bergvärme, vattenburen golvvärme, 3-glas fönster samt FTX-ventilation. Separat nyrenoverat gästhus från 1934 med nybyggd solterrass i två etage på ca 90 kvm, som också leder ner till bryggan. Tennisbana och badplats via samfällighet.

Intresseanmälan
Stäng

Intresseanmälan

   

  Planritningar och kartor

  (1/3)

  Entréplan (2/3)

  Övre plan (3/3)

  Planritningar och kartor

  Entréplan

  Övre plan

  Henrik Flinta

  Registrerad fastighetsmäklare | fil.mag.ek | fil.kand.hum

  +46 (0) 739-82 80 13

  henrik.f@sothebysrealty.se

  Driven, fokuserad och påläst.

  Lång erfarenhet av försäljning i både Sverige och utomlands har givit mig den erfarenhet och kunskap som krävs för att uppnå bästa möjliga resultat. Jag arbetar alltid målfokuserat och strukturerat och får därmed ihop mina affärer på bästa möjliga sätt för både säljare och köpare.

  Intresseanmälan